PRIVÁT FOGÁSZATOK BUDAPESTEN 

12. KERÜLET 

A PRIVÁT FOGÁSZATOK - privatfogaszatok.hu - INFORMÁCIÓS OLDAL SEGÍT  ÖNNEK!

A  PRIVÁT  FOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS OLDALON  KELLŐ  INFORMÁCIÓT TALÁL  AHHOZ,  HOGY  AZ ÖNNEK  LEGMEGFELELŐBB  FOGÁSZATI  ELLÁTÁST VÁLASSZA.

Megismerheti az Ön lakóhelyéhez közeli privát fogászatokat, fogászati magánrendelőket. Megtudhatja, hogy milyen időpontokban fogadnak pácienseket és milyen áron veheti igénybe szolgáltatásaikat.

Nyugati színvonal, magyar árak. Jól képzett  fogorvosok, modern technikai háttér. Minőség.  

            

Többet szeretnénk nyújtani pácienseinknek, mint egy átlagos fogorvosi rendelő! Filozófiánk középpontjában az elvégzett kezelések magas minősége áll, amely orvosaink, higiénikusaink és technikusaink keze munkája nyomán jön létre. Rendelőnkben gyakorlott és magasan képzett, szakmájukat alázattal és szeretettel végző szakembereket gyűjtöttünk össze, akik a saját szakterületükön magabiztosan hoznak döntéseket és precízen kivitelezik azokat.

Cím: 1124 Budapest, Kiss János altb. u. 52.    E-mail:   info@dentus.hu      Telefon: +36 30 2222 777

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A  DENTUS WEBOLDALA:

  • DENTUS
  • Forrás: http://www.dentus.hu/
                  
 A Medic-Poliklinikát édesanyám dr. Kecskés Gabriella belgyógyász alapította 1990-ben. Célul tűzte ki a krónikus betegségek gyógyítását. Számos esetben fogászati góc is hozzájárul ezeknek a betegségeknek a kialakulásához, ezért fogszakorvosként kialakítottam a fogászati centrumunkat. A fogászati problémák megoldása során biológiai fogászati elveket követünk. Emellett törekszünk a legmagasabb esztétikai és technikai színvonal biztosítására is. Szeretettel várjuk: dr. Szőke Dorottya.

Cím: :  1125 Budapest, Istenhegyi út 81.   Email:  info@volldent.hu    T.:   +36-30-670-2321

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A VOLLDENT   WEBOLDALA:

                   
 
A rendszeres fogászati ellenőrzéseknek köszönhetően a fogproblémák korai szakaszban felismerhetőek és gyógyíthatóak. A félévenkénti fogkőleszedéssel megelőzhető az ínygyulladás, illetve a fogágybetegség. Az esztétikus tömésekkel pedig nemcsak a fogak eredeti alakja és színe állítható vissza, hanem kizárható a fogak melletti szuvasodás is.

Cím: :  1126 Budapest, Süss Nándor sétány 24.   Email:  mdentbuda1@gmail.com    T.:  +36 70 600 7570 

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK AZ  MDENT   WEBOLDALA:

  • MDENT
  • Forrás: https://mdentbuda.hu

         

A magas minőségi elvárást csak precizitással párosult szakmai hozzáértés tudja kiszolgálni, azonban orvosként a kulcsszó mégis az empátia kell hogy legyen. Mindenki számára a legmegfelelőbbet megtalálni csak gondos odafigyeléssel lehet. A futószalagon gyártott egyen megoldások költséghatékonyak, de lelketlenek. Mi igyekszünk megvalósítani az egyedi igényeket, megőrizni a régimódi emberi kapcsolatokat úgy, hogy közben nem tévesztjük szem elől a technológiai fejlődést egy pillanatra sem. Rendelőnkben a tudomány legfrissebb lehetőségei és kezelési elvei szerint látjuk el az egészséges, szép fogazatra vágyó pacienseinket.

1124  Budapest  Fodor utca 140  E-mail:  info@presidentist.hu       Telefon: +36 30 821 7530

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A PRESIDENTIST  FOGÁSZAT  WEBOLDALA:

 FOGÁSZAT                 

Szentandrási-Szabó Családi Fogászat!   Három generációt átölelő családi fogászatunk több mint 60 éves múltra tekint vissza. Fogászatunk kizárólagosan fogorvosi, családi tulajdonban van, ami garantálja, hogy a betegellátásban meghozott döntéseink szigorúan szakmai alapon nyugszanak. Jelenlegi rendelőnkben 2006 óta fogadjuk kedves pácienseinket, amelyet évről évre a modern igényeknek megfelelően fejlesztünk.

Cím:  1121 Budapest, Rácz Aladár u. 5.   Email: fogorvos@szentandrasi-szabo.hu  T:  +36-1-309-04-57     

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A  FOGÁSZAT  WEBOLDALA:

             

Jól képzett, igényes fogszakorvosokból álló csapatunk mindent megtesz, hogy a hozzánk forduló páciensek fogászati igényeit kielégítse.  Klinikánkon fontos szempont, hogy minden vizsgálatot és beavatkozást egy helyen és a lehető legrövidebb idő alatt tudjunk elvégezni.

Cím: 1123 Budapest  Alkotás utca 53.   E-mail: recepcio@mom-dental.com   Telefon:  (+36-1) 202-3830

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A  MOM  DENTAL  WEBOLDALA:

                 
 
Szakembereink sokéves tapasztalattal rendelkeznek a fogmegtartó és esztétikai fogászat, a fogágybetegségek kezelésének területén, valamint a hagyományos, illetve implantációs fogpótlások készítésben. A szakmai színvonalon túl fontos szempont volt számunkra, hogy betegeinknek nyugodt, barátságos légkört biztosítsunk a várakozás és a beavatkozások alatt, így a rendelő hangulatát is ennek megfelelően alakítottuk ki.

Cím: :  1124 Budapest, Zsámbéki utca 10.   Email:  praxis@bogdangyenes.hu    T.:  +36 30 43 77 220

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A BOGDÁNGYENES  WEBOLDALA:

              

Cím: :  1122 Budapest, Csaba u. 9. fszt. 4.   Email:  pilihaci.dental@gmail.com    T.:  +36 70 313 5192

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A PILIHACI DENTAL  WEBOLDALA:

                  
 
Fogászati rendelésünk a jelen járványügyi helyzetre felkészülve,  új helyszínen ismét elérhető. Rendelőnk a Déli pályaudvartól néhány percre található Kék Golyó utca 15/B magasföldszint 1. címre költözött, ahol kiemelt óvintézkedések mellett fokozatosan megkezdjük pácienseink ellátását.

Cím: :  1123 Budapest, Kék Golyó u. 15/B   Magasföldszint 1., 1-es kapucsengő
  Email: : info@central-dental.hu    T.:   :  +36-70-553-6595

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A CENTRAL DENTAL   WEBOLDALA:

                   
 
Komoly tapasztalattal, professzionális eszközökkel, a budai oldal könnyen megközelíthető pontján, rugalmasan állunk betegeink rendelkezésére. Bármely fogászati kezelésről is legyen szó, forduljon hozzánk bizalommal. Várjuk bejelentkezését akár még ma.

Cím: :  1124 Budapest, Fürj u. 27.  
  Email: info@ballagident.hu    T.:  +36 70 340 8737

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A BALLAGI  DENT   WEBOLDALA:

MAGÁN  EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSOK

A privát orvosi, privát fogorvosi ellátás magán egészségbiztosítás alapján is igénybe vehető.

Megfelelő információ birtokában eldöntheti, hogy milyen vizsgálatok és beavatkozások azok, amelyek megfelelnek Önnek az állami egészségbiztosítási rendszerben és melyek azok, amelyeket magán egészségbiztosítás keretében szeretne igénybe venni.

 

PRÉMIUM Egészségpénztár
1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.
+36 1 999 9696
Egészségpénztáron keresztül elszámolhatóak pl. a gyógyszerek, a fogorvosi vagy magánorvosi kezelések,.

Védőháló szolgáltatáscsomag
Négyféle biztosítással segít, ha nagy a baj, havi 85 Ft-ért!
Kritikus betegségek esetén (pl. szívinfarktus, rák) segít fedezni az egészségügyi kezelés költségét, diagnosztikai vizsgálatokat (pl. CT, MR, ultrahang, röntgen) biztosít és egynapos sebészeti ellátás keretében magánellátásban végeztethetőek el műtétek.
Extra védelem Pajzzsal
Pajzs szolgáltatáscsomagunk  komplex belgyógyászati vizsgálatokat biztosít kétévente. Díja: 2200 Ft/hó!

Mindenkinek vannak egészségügyi kiadásai, legyen az gyógyszer, a magánorvosnál elvégzett éves  szűrés vagy egy felnőttkori fogszabályozás, esetleg fogbeültetés. Ha egészségügyi kiadásait egészségpénztáron keresztül számolja el, akkor viszont minden befizetett forintja után 20% adókedvezménnyel élhet, az szja-előleg erejéig. 

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A PRÉMIUM EGÉSZSÉGPÉNZTÁR WEBOLDALA:

  MEDIHELP INTERNATIONAL CSOMAGOK

A MediHelp és a GENERALI által kínált magán egészségbiztosítási csomagok a tagok számára prémium kategóriás, nemzetközi lefedettséget biztosító egészségügyi szolgáltatásokhoz nyújtanak hozzáférést.
Magán egészségbiztosítás

A nemzetközi magán egészségbiztosítással nyugodtak lehetünk afelől, hogy amennyiben gyógyászati ellátásra szorulnánk, annak költségei már rendezve vannak. A MediHelp International Kft. az általa közvetített egészségbiztosítással mentesít minket az alól, hogy az orvosi ellátás teljes költségét magunknak kell állnunk.

FEDEZZE FEL A MEDIHELP EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI CSOMAGOKAT, AMELYEK MAGUKBAN FOGLALHATJÁK AKÁR A VÉNYKÖTELES GYÓGYSZEREKET, A SZEMÉSZETI ÉS FOGÁSZATI ELLÁTÁST IS!

Cím: 1052 Budapest, Váci u. 12., 2. emelet    T.: +36 1 226 1755   Email: office@medihelp.hu
Forrás: www.medihelp.hu/egeszsegbiztositas/A PRIVÁTFOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS  OLDALON  OLVASHATÓ  ADATOK, INFORMÁCIÓK  TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, KÜLSŐ ADATFORRÁSBÓL SZÁRMAZNAK, AZOK HITELESSÉGÉÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK.  A PRIVÁTFOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS OLDALON ELŐFORDULÓ,  ADATFORRÁSBÓL SZÁRMAZÓ, SZERKESZTÉSBŐL ADÓDÓ HIBÁKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK..

A PRIVÁT FOGÁSZATOK INFORMÁCIÓS OLDAL  A CIVIL MÉDIA PORTÁLJA. Email:  info@civmedia.hu   hirdetes@civmedia.hu