FOGPÓTLÁS, KORONÁK, PORCELÁN HÉJAK      


           

Korona akár egy óra alatt a legmodernebb CAD/CAM technológiával.  CEREC CAD/CAM – számítógép a fogászat szolgálatában.   
    Digitális lenyomatvétel-scann (Infravörös kamera segítségével digitális lenyomat, optikai letapogatás készül a fogakról. A kamera hűen reprodukálja a fogak színét, valamint érintkezéseit is.)
    CEREC tervezőprogram (A tervezőprogram virtuálisan, egyedileg, páciens specifikusan alakítja ki a fogpótlás formáját, biztosítva a természetes legmagasabb fokú esztétikát.)
    Gyártás CNC marógéppel (A megtervezett korona adatai átkerülnek az esztergagépbe, amely forgácsolással, ezred milliméter pontossággal kifaragja a fogpótlást. A fogpótlások biokompatibilis, kimagasló esztétikájú anyagokból készülnek.)
    Krisztalizáció és glazúr (A fogpótlás egy modern kályhában kapja meg végleges szilárdságát és fényét)

Cím: 1036 Budapest, Nagyszombat u. 1/c.  E-mail: info@dentalpalace.hu  Telefon: +36 1/250 90 86, +36 30/494 45 48

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A DENTAL PALACE  WEBOLDALA:

              

CityDent FOGÁSZAT, FOGSZABÁLYOZÁS ÉS SZÁJSEBÉSZET BUDAPESTEN.   Élen lenni, és a legújabb csúcsminőségű berendezéseket használni.  XXI. századi, CAD/CAM csúcstechnikai berendezéseinkkel, a centrumunkban található fogtechnikai laborunk segítségével, kimagasló esztétikai igényű, fémmentes fogpótlásokat készítünk különleges, lenyomatvétel nélküli, szkenner eljárással.  Fókuszban a mosolygó, elégedett páciens.

Cím: 1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 12.    E-mail: info@citydent.hu  Telefon:  +36 30 160 6000

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A CITYDENT  WEBOLDALA:


            

IMPERIAL DENTAL. Héjkerámia - mosolyogjon bátran!  A legkedveltebb kerámiahéj a világon!
A héj a fogaknak az ajak felöli felszínére készített vékony, kb. 0,5 mm vékonyságú kiegészítése. A héjkerámia tökéletes megoldást nyújt, ha nagyobb mértékű elszíneződés, csúnya fogforma, a fogak kedvezőtlen tengelyállása, vagy a szomszédos fogak közti túl nagy rés van jelen.  Gyönyörű, a legesztétikusabb megoldás, színe 100%-ban illeszthető a páciens fogainak színéhez. A héjkerámia tartós, nem színeződik el!

Cím: 1013 Budapest, Krisztina körút 39/B.    E-mail: info@imperialdental.hu    Telefon:  +36 (1) 225 00 55

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK AZ IMPERIAL DENTAL  WEBOLDALA:

       

A Dentpoint Fogászati, Implantológiai és Parondontológiai Centrumban minden a páciensekről szól. Még a reménytelennek tűnő – összetett csontpótlást, ínyplasztikai kezelést vagy a fogpótlás terén személyre szabott megoldásokat igénylő – esetekben is hosszú távú, tartós eredményre számíthatnak a hozzánk fordulók.

Egy magas színvonalú kezeléseket nyújtó fogorvosi rendelő működéséhez fontos a legmodernebb berendezések és a legkiválóbb alapanyagok alkalmazása. Ám mindez önmagában mit sem ér, legalább ennyire fontosak a magasan képzett, elhivatott orvosok és szakemberek is. Rendelőnkben az összes felsorolt tényező rendelkezésre áll, beleértve a magabiztos szakmai tudással, rutinnal rendelkező, elhivatott szakembereket is.

1114 Budapest, Fehérvári út 7. I. em. 3.  Email: info@dentpoint.hu  T.: +36 30 257 6088  T.: +36 1 365 6674

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A DENTPOINT  FOGÁSZAT WEBOLDALA:

             

   
Klinikánkon magyar és külföldi egyetemeken végzett, Nyugat-Európában tapasztalatot szerzett, több nyelven beszélő fogorvos csapatunk fogadja hazai, illetve külföldi pácienseinket.
Professzionális szolgáltatásaink lefedik a fogorvos tudomány teljes spektrumát. a  konzerváló/esztétikai fogászattól, a szájsebészeten és a protetikán át a parodontológiáig.
Specialitásunk:  Porcelán héjak
A porcelán héj alkalmazása tökéletes korrekciót biztosíthat  elszíneződött fogak, erősen kopott fogak, rossz formájú fogak esetében.  Az ultra vékony porcelánhéjat a fogra ragasztva az elfedi a meglévő fog híbáját és olyan foga lehet Önnek amilyent a képeken lát.
Az Emax préskerámia héjak jelenleg a legvékonyabb és legellenállóbb porcelán lapocskák világszerte. A 0,4 mm, azaz kontaktlencse vékonyságú lapocskák kémiai ragasztás útján kerülnek fel a fogak külső felszínére,  javítva annak esztétikai megjelenését.

Cím: 1015 Budapest, Hattyú utca 16  Email: info@dentalangels.hu   T.: +36 1 445 0004  T.: +36 30 291 7500
AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A DENTAL ANGELS  FOGÁSZAT  WEBOLDALA:

LEGYEN ÖNNEK IS SZTÁRMOSOLYA KEDVEZŐ ÁRÚ HÉJKERÁMIÁINKKAL NÉHÁNY NAP ALATT!

           

GOLDEN DENTAL

Mindig örömünkre szolgál, ha olyan csúcstechnológiával készülő megoldásokat javasolhatunk pácienseinknek, amely kíméletes módszerrel és kedvező áron szinte azonnal szépítheti meg mosolyát.  A híres személyiségek körében is igen népszerű eljárás mára meghódította a világot. Kedvező árának köszönhetően mára már szinte mindenki számára elérhető, akik gyors és nagyon látványos eredményt szeretnének elérni. Fogai és mosolya soha nem látott módon fognak megszépülni pár nap leforgása alatt!

A kerámia héj nem más mint rendkívül vékony kerámia lapocska, mely speciális módszerrel fogtechnikai laboratóriumban készül úgy, hogy azok pontosan az Ön fogaira illeszkedjenek a felhelyezés során.  A lapocskákat a kisebb formai hibával vagy elszíneződéssel rendelkező fogának ajak felőli oldalára ragasztjuk ezáltal egy teljesen új és megszépült külsőt kölcsönöz fogainak.

1135 BUDAPEST, SZEGEDI ÚT 54. ( BÉKE TÉRTŐL 1 PERC )
1133 BUDAPEST, PANNÓNIA UTCA 79. ( LEHEL TÉRTŐL 1 PERC )

SÜRGŐS ESETEKHEZ HÍVJA A +36 1 770 7060-es SZÁMOT VAGY JELENTKEZZEN BE ONLINE!

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA  MEGNYÍLIK A GOLDEN  DENTAL  FOGÁSZAT  WEBOLDALA:           

A Karmadent Fogászat egy korszerű fogorvosi rendelő Budapesten. Erősségünk a naprakész, legmodernebb felszereltség. A magas színvonalú ellátást a kor legmodernebb berendezéseivel és technológiájával biztosítjuk, úgy mint például az UHD felbontású panoráma röntgen és a fogászati szék mellett elhelyezett digitális falikaros röntgen.

PORCELÁN HÉJ A SZEBB MOSOLYÉRT.  A héjpótlásokat, vagy foghéj pótlásokat azon pácienseknek ajánljuk, akik fokozott esztétikai igényeiket szeretnék kielégíteni. Elszíneződések, sérült fogkoronák helyreállítására, a fogak alakjának megváltoztatására a porcelán héjak jelentenek nagyszerű megoldást.   A héjpótlás a korona készítésénél jóval kevesebb fogszövet eltávolításával jár együtt, átlagosan csupán 0,5 mm vastagságú preparációt igényel a fogak elülső felszínén. A lenyomat alapján, fogtechnikus által elkészített porcelán héjak végül ragasztással rögzülnek a fogak felületén.

Cím: 1027 Budapest Fő u. 62-64. fszt. 2.  E-mail: karmadentbuda@karmadent.hu  Telefon:   +36 30 850 1378

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A KARMADENT  WEBOLDALA:

A PRIVÁTFOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS  OLDALON  OLVASHATÓ  ADATOK, INFORMÁCIÓK  TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, KÜLSŐ ADATFORRÁSBÓL SZÁRMAZNAK, AZOK HITELESSÉGÉÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK.  A PRIVÁTFOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS OLDALON ELŐFORDULÓ,  ADATFORRÁSBÓL SZÁRMAZÓ, SZERKESZTÉSBŐL ADÓDÓ HIBÁKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK..

A PRIVÁT FOGÁSZATOK INFORMÁCIÓS OLDAL  A CIVIL MÉDIA PORTÁLJA. Email:  info@civmedia.hu   hirdetes@civmedia.hu