FOGBEÜLTETÉS  


                         

Dr.Divinyi Tamás fog,és szájsebész szakorvos, az orális implantológia szakfogorvosa, és a Semmelweis Orvostudományi Egyetem professzor emeritusa vagyok. 42 évig dolgoztam a Semmelweis Egyetem Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján. 1984-óta foglalkozom fogászati implantátumokkal. Nevemhez fűződnek, mint szerzőhöz és mint szerkesztőhöz a hazai implantológia tárgyú tankönyvek, továbbá az Egyetem Fogorvostudományi Karán az „Implantológia” tantárgy bevezetése.  Az egyetemi gyógyító, oktató és tudományos tevékenységem befejezése után úgy döntöttem, hogy a több évtizedes orvosi tapasztalataimat a fogászatilag nehéz helyzetben lévő, de igényes, leendő pácienseim javára fordítom. Ehhez az elhatározásomhoz nagy segítséget jelentenek a fiatal, ambiciózus és szakmailag kitűnően képzett munkatársaim. 

Cím: 1114 Budapest, Bocskai út 16.  E-mail: divinyidental@t-online.hu     Telefon: +36 20 278 03 64  ,  +36 20 988 21 20

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A DIVINYI  DENTAL   WEBOLDALA:

     

Az életnek nincs olyan területe, amire egy megszépült fogsor ne volna hatással, legyen szó egyszerűen az étkezésről, vagy akár egy rég elfeledett felszabadult nevetésről.  El tudja képzelni, milyen érzés lehet reggel még gyulladt, rossz fogakkal, vagy akár már fogak nélkül ébredni, és aznap este már az új rögzített fogpótlással hazatérni?  Az Implant Központ Budában, szakorvosaink segítségével mindez lehetséges. Ön egyetlen nap leforgása alatt, egyetlen beavatkozással megkapja új, fix fogpótlását
Munkánk minőségét illetően és a felhasznált alapanyagok tekintetében nem ismerünk kompromisszumot.  Rendelőnkben készülő tömésekre, rögzített fogpótlásokra egyedülállóan 10 év garanciát, fogfehérítéseinkre pedig 5 év színtartóssági garanciát vállalunk.

Cím: 1121 Budapest, Ördögszikla köz 1. .  E-mail: info@implantkozpont.hu   Telefon:  +36 20 557 1964

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK AZ IMPLANT KÖZPONT  WEBOLDALA:

                           

Magasan kvalifikált szakembereink, modern csúcstechnológiájú berendezésekkel és anyagokkal, elegáns, nyugodt környezetben várják Pácienseinket . 

Fogászati kezelések akár fél áron!  Akciós ajánlataink:

Fogászati szűrés: 50% kedvezmény.  Fogfehérítő csomag most csak: 39.900 Ft otthoni fogfehérítő készlettel.   20% kedvezmény a cirkon koronákra és cirkon fejekre.  Fogszabályzási akció: 10% kedvezmény.  Kedvezményeink nyugdíjasoknak.  Fogpótlás most kedvezményesen. 
Cím: 1024 Budapest, Margit krt. 67.  Email: info@implantcenter.hu  T.: +36 1 422 0808
AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK AZ IMPLANT CENTER  FOGÁSZAT  WEBOLDALA:

           

A Méhes Fogászati Rendelő minden igényt kielégítő fogászati, fogszabályozási és szájsebészeti ellátást nyújt önnek, kezdve a szűrővizsgálatokkal, a konzerváló-, esztétikai- protetikai- illetve dentalhygiéniés fogászaton át egészen a szájsebészeti, implantológiai beavatkozásokig. A  rendelő orvosai és asszisztenciája mind arra törekednek, hogy Ön számára a fogászati kezelés ne egy kellemetlen tortúra legyen, hanem lehetőleg egy fájdalommentes, rövid ideig tartó, hatékony és minden szempontból eredményes beavatkozás.

1142 Budapest  Erzsébet királyné útja 77./ A. ép. fszt. 1. E-mail:  info@mehesfogorvos.hu   Telefon:    +36-1-252-9099

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A  MÉHES  DENTAL  WEBOLDALA:

         

A Balla-Dent fogászati vállalkozást 1993-ban alapította Dr. Balla Endre, akinek már édesapja is fogorvos volt, és a családi hagyományt fia, Dr Balla Kristóf is folytatja.  Fogászatunk a József körúton található, a Corvin negyedben. Szolgáltatásaink a fogászat széles skáláját átölelik, a konzerváló fogászat, fogpótlástan, esztétikus fogászat, endodonciai és szájhigiénés kezeléseken túl magasan képzett fogszabályozó, implantológus és szájsebész szakorvos dolgozik klinikánkon.

Cím: 1085 Budapest  József körút 81. I/1..  E-mail:  info@balla-dent.com   Telefon:  +36/30 939 6484

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A  BALLA  DENT  WEBOLDALA:

         

A Profident Fogászati Centrum több mint 25 éves sikeres fennállásának titka a megbízható minőségben és elérhető árakban rejlik. Kiváló szakmai csapatunk a belváros szívében, az Astoriánál fogadja pácienseit a legmagasabb szakmai tudással és technikai felkészültséggel.  Rendelőnkben 14 fogorvos, fogszakorvos dolgozik, akik a legnagyobb gondossággal és körültekintéssel kezelik pácienseinket. 

Cím: 1075 Budapest, Károly körút 1.  E-mail: info@profident.com  Telefon: +36 1 342 2546

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A PROFIDENT  WEBOLDALA:

  • PROFIDENT
  • Forrás: http://www.profident.com


MAGÁN  EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSOK


A privát orvosi, privát fogorvosi ellátás magán egészségbiztosítás alapján is igénybe vehető.

Megfelelő információ birtokában eldöntheti, hogy milyen vizsgálatok és beavatkozások azok, amelyek megfelelnek Önnek az állami egészségbiztosítási rendszerben és melyek azok, amelyeket magán egészségbiztosítás keretében szeretne igénybe venni.

 

PRÉMIUM Egészségpénztár
1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.
+36 1 999 9696
Egészségpénztáron keresztül elszámolhatóak pl. a gyógyszerek, a fogorvosi vagy magánorvosi kezelések,.

Védőháló szolgáltatáscsomag
Négyféle biztosítással segít, ha nagy a baj, havi 85 Ft-ért!
Kritikus betegségek esetén (pl. szívinfarktus, rák) segít fedezni az egészségügyi kezelés költségét, diagnosztikai vizsgálatokat (pl. CT, MR, ultrahang, röntgen) biztosít és egynapos sebészeti ellátás keretében magánellátásban végeztethetőek el műtétek.
Extra védelem Pajzzsal
Pajzs szolgáltatáscsomagunk  komplex belgyógyászati vizsgálatokat biztosít kétévente. Díja: 2200 Ft/hó!

Mindenkinek vannak egészségügyi kiadásai, legyen az gyógyszer, a magánorvosnál elvégzett éves  szűrés vagy egy felnőttkori fogszabályozás, esetleg fogbeültetés. Ha egészségügyi kiadásait egészségpénztáron keresztül számolja el, akkor viszont minden befizetett forintja után 20% adókedvezménnyel élhet, az szja-előleg erejéig. 

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A PRÉMIUM EGÉSZSÉGPÉNZTÁR WEBOLDALA:

  MEDIHELP INTERNATIONAL CSOMAGOK

A MediHelp és a GENERALI által kínált magán egészségbiztosítási csomagok a tagok számára prémium kategóriás, nemzetközi lefedettséget biztosító egészségügyi szolgáltatásokhoz nyújtanak hozzáférést.
Magán egészségbiztosítás

A nemzetközi magán egészségbiztosítással nyugodtak lehetünk afelől, hogy amennyiben gyógyászati ellátásra szorulnánk, annak költségei már rendezve vannak. A MediHelp International Kft. az általa közvetített egészségbiztosítással mentesít minket az alól, hogy az orvosi ellátás teljes költségét magunknak kell állnunk.

FEDEZZE FEL A MEDIHELP EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI CSOMAGOKAT, AMELYEK MAGUKBAN FOGLALHATJÁK AKÁR A VÉNYKÖTELES GYÓGYSZEREKET, A SZEMÉSZETI ÉS FOGÁSZATI ELLÁTÁST IS!

Cím: 1052 Budapest, Váci u. 12., 2. emelet    T.: +36 1 226 1755   Email: office@medihelp.hu
Forrás: www.medihelp.hu/egeszsegbiztositas/


A PRIVÁTFOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS  OLDALON  OLVASHATÓ  ADATOK, INFORMÁCIÓK  TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, KÜLSŐ ADATFORRÁSBÓL SZÁRMAZNAK, AZOK HITELESSÉGÉÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK.  A PRIVÁTFOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS OLDALON ELŐFORDULÓ,  ADATFORRÁSBÓL SZÁRMAZÓ, SZERKESZTÉSBŐL ADÓDÓ HIBÁKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK..

A PRIVÁT FOGÁSZATOK INFORMÁCIÓS OLDAL  A CIVIL MÉDIA PORTÁLJA. Email:  info@civmedia.hu   hirdetes@civmedia.hu