FOGFEHÉRÍTÉS  OTTHON ÉS RENDELŐBEN

       


A fogorvos által irányított és általunk ajánlott fogfehérítő anyagok használata mellett a fogfehérítésnek nincs káros hatása.  Az otthoni kezelés lényege, hogy a páciens a fehérítő anyagot egy a fogakra pontosan illeszkedő műanyag sín segítségével helyezi fel.  A fogfehérítő anyag alacsony koncentrációjú, így a kezelés tovább tart. ( 8- 12 éjszaka) A rendelői lámpás fehérítés során a magas koncentrációjú anyagot ( 35%-os) kék fénnyel világítjuk meg és ezzel aktiváljuk. A ( Beyond Whitening Accelerator) fogfehérítő berendezés 3x8 perces ciklus alatt világosítja ki a fogakat.

BUDAPEST 1027, JURÁNYI UTCA 5. FSZ. 2.   E-mail: raliknoemi@gmail.com        Telefon:  +36 30 55 25 550

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A JOÓB FOGÁSZAT  WEBOLDALA:

                 

 Mi, a Budapest Dental csapatát alkotó fogorvosok, nem csak a fogsort látjuk, hanem a teljes embert. Magas szinten nyújtjuk mindazt, amit egy modern rendelőnek tudnia kell. Mindennapi fogászati kezeléseket, a fogszabályozáson és a fogbeültetésen át a speciális esztétikai igényeket nyújtó fogászati kezeléseket végzünk. De ennél többet is. Szakértelmet és biztonságot tudunk nyújtani.

A fogfehérítés a mai fogászati rutin része. Ahogy a fodrász a hajért, a kozmetikus a szép bőrért, a fogorvos a fehér fogakért bizony sokat tehet. Számos fogfehérítő technika létezik. Kozmetikai fogfehérítés randi vagy találkozó előtt, egy egyszerű sópolír a tiszta, üde fogakért, peroxidos fehérítés pedig a látványos eredményekért. Az is megtalálhatja maga számára a megfelelő technikát, aki fél a fogorvostól, hiszen a dentalhigiénikusnál a kozmetikai fogfehérítés igénybe vehető. 

Cím:  Budapest, 1137 Szent István krt. 10. 3. em. 8.   Email: info@budapestdental.hu  T.: 06 1 315 45 45
AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A BUDAPEST DENTAL   FOGÁSZAT  WEBOLDALA:

               

New Dent Fogászat. Számunkra elsődleges pácienseink félelmének eloszlatása, akut panaszaik fájdalommentes orvoslása, valamint az esztétika helyreállítása. Minden egyes páciens külön kihívást jelent és önálló megoldást kíván.  A rendelőhöz tartozó panoráma röntgen, fogtechnikai labor és a folyamatosan rendelkezésre álló szakemberek gyorsítják a munkát és lehetővé teszik a helyben végzett korrekciókat is.  ÓZONKEZELÉSEK. LÉZERES KEZELÉSEK.

1016 Budapest, Mészáros utca 10..  E-mail: drszabo@newdent.hu  Telefon: +36 (30) 931-1388    +36 (1) 202-0332

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK AZ  NEW DENT  WEBOLDALA:

             

Naturadent Esztétikai és Lézerfogászat – a lézer erejével a fogak megmentéséért!  Komplex fogászati kezelések lézer segítségével az Ön és családja egészséges és szép mosolyáért.  Fehér fogak egy életre programunk célja, hogy meggátolja, hogy a fogai a rendelői fogfehérítés után újra elszíneződjenek, ismét sárgák, szürkék legyenek.  Fájdalommentes, steril, lézeres fogfúrás. A fogszuvasodás lézeres eltávolítása esetén csak a szuvas terület kerül eltávolításra, az ép foganyag megmarad. A lézeres fogfúrás után egy nagyon összetett térháló és steril felület marad, amibe a fogszínű porcelán fogtömés sokkal jobban, sokkal tartósabban megtapad, mint korábban ez lehetséges volt.

Cím: 1056 Budapest, Váci utca 81..   E-mail:  info@naturadent.hu       Telefon: +36 1 789 0690  

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A NATURADENT  WEBOLDALA:


MAGÁN  EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSOK


A privát orvosi, privát fogorvosi ellátás magán egészségbiztosítás alapján is igénybe vehető.

Megfelelő információ birtokában eldöntheti, hogy milyen vizsgálatok és beavatkozások azok, amelyek megfelelnek Önnek az állami egészségbiztosítási rendszerben és melyek azok, amelyeket magán egészségbiztosítás keretében szeretne igénybe venni.

 

PRÉMIUM Egészségpénztár
1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.
+36 1 999 9696
Egészségpénztáron keresztül elszámolhatóak pl. a gyógyszerek, a fogorvosi vagy magánorvosi kezelések,.

Védőháló szolgáltatáscsomag
Négyféle biztosítással segít, ha nagy a baj, havi 85 Ft-ért!
Kritikus betegségek esetén (pl. szívinfarktus, rák) segít fedezni az egészségügyi kezelés költségét, diagnosztikai vizsgálatokat (pl. CT, MR, ultrahang, röntgen) biztosít és egynapos sebészeti ellátás keretében magánellátásban végeztethetőek el műtétek.
Extra védelem Pajzzsal
Pajzs szolgáltatáscsomagunk  komplex belgyógyászati vizsgálatokat biztosít kétévente. Díja: 2200 Ft/hó!

Mindenkinek vannak egészségügyi kiadásai, legyen az gyógyszer, a magánorvosnál elvégzett éves  szűrés vagy egy felnőttkori fogszabályozás, esetleg fogbeültetés. Ha egészségügyi kiadásait egészségpénztáron keresztül számolja el, akkor viszont minden befizetett forintja után 20% adókedvezménnyel élhet, az szja-előleg erejéig. 

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A PRÉMIUM EGÉSZSÉGPÉNZTÁR WEBOLDALA:

  MEDIHELP INTERNATIONAL CSOMAGOK

A MediHelp és a GENERALI által kínált magán egészségbiztosítási csomagok a tagok számára prémium kategóriás, nemzetközi lefedettséget biztosító egészségügyi szolgáltatásokhoz nyújtanak hozzáférést.
Magán egészségbiztosítás

A nemzetközi magán egészségbiztosítással nyugodtak lehetünk afelől, hogy amennyiben gyógyászati ellátásra szorulnánk, annak költségei már rendezve vannak. A MediHelp International Kft. az általa közvetített egészségbiztosítással mentesít minket az alól, hogy az orvosi ellátás teljes költségét magunknak kell állnunk.

FEDEZZE FEL A MEDIHELP EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI CSOMAGOKAT, AMELYEK MAGUKBAN FOGLALHATJÁK AKÁR A VÉNYKÖTELES GYÓGYSZEREKET, A SZEMÉSZETI ÉS FOGÁSZATI ELLÁTÁST IS!

Cím: 1052 Budapest, Váci u. 12., 2. emelet    T.: +36 1 226 1755   Email: office@medihelp.hu
Forrás: www.medihelp.hu/egeszsegbiztositas/


A PRIVÁTFOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS  OLDALON  OLVASHATÓ  ADATOK, INFORMÁCIÓK  TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, KÜLSŐ ADATFORRÁSBÓL SZÁRMAZNAK, AZOK HITELESSÉGÉÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK.  A PRIVÁTFOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS OLDALON ELŐFORDULÓ,  ADATFORRÁSBÓL SZÁRMAZÓ, SZERKESZTÉSBŐL ADÓDÓ HIBÁKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK..

A PRIVÁT FOGÁSZATOK INFORMÁCIÓS OLDAL  A CIVIL MÉDIA PORTÁLJA. Email:  info@civmedia.hu   hirdetes@civmedia.hu