PRIVÁT FOGÁSZATOK BUDAPESTEN 

13.  KERÜLET 

A PRIVÁT FOGÁSZATOK - privatfogaszatok.hu - INFORMÁCIÓS OLDAL SEGÍT  ÖNNEK!

A  PRIVÁT  FOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS OLDALON  KELLŐ  INFORMÁCIÓT TALÁL  AHHOZ,  HOGY  AZ ÖNNEK  LEGMEGFELELŐBB  FOGÁSZATI  ELLÁTÁST VÁLASSZA.

Megismerheti az Ön lakóhelyéhez közeli privát fogászatokat, fogászati magánrendelőket. Megtudhatja, hogy milyen időpontokban fogadnak pácienseket és milyen áron veheti igénybe szolgáltatásaikat.

Nyugati színvonal, magyar árak. Jól képzett  fogorvosok, modern technikai háttér. Minőség.  

       

A legmodernebb fogászati és sebészeti technológiákat stabil csapattal ötvözve figyelünk pácienseinkre. A rendelőnk orvosai magasan képzett , dento-alveoláris sebészek, fogszakorvosok, fogszabályzó szakorvosok, endodontus szakorvosok.  Rendelőnk családias hangulata és az elvégzett, minőségi munkák közösen járulnak ahhoz, hogy  elégedett, visszatérő pácienseink legyenek.

Cím: Budapest, XIII.  Kresz Géza utca 29.  Email: info@dentaleducation.hu   T.: +36 70 602 2727

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A  DENTAL EDUCATION   WEBOLDALA:

                 

A WestDent Budapest egyik legszebb és a legmodernebb fogászati eszközökkel felszerelt klinikáján várja kedves pácienseit, ahol magasan képzett és nagy tapasztalattal rendelkező orvosaink a legújabb módszerek alkalmazásával segítenek Önnek fogászati problémájának a megoldásában. Fogmegtartó-, implantációs- és protetikai kezeléseink mellett egyedülálló szolgáltatásunk a komplett arcesztétika, valamint a hyaluronsavas és botox jellegű beavatkozások széles palettája.A legapróbb részletekre odafigyelve, pácienseink igényeinek és lehetőségeinek figyelembevételével, a legmodernebb technikák alkalmazásával az elérhető legteljesebb szolgáltatást nyújtjuk.  Pácienseinkkel hosszútávú, tisztességes kapcsolatra törekszünk.

Cím:  1132 Budapest, Váci út 64.    Email:  recepcio@westdent.hu    T.:   +36 30 943-3922

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A  WEST  DENT  WEBOLDALA:

               

Négy székes szakrendelőnkben teljes körű fogászati ellátást nyújtunk, felkészült, a legújabb eljárásokat ismerő orvosi csapatunkkal. Készek vagyunk fogászati, gyermekfogászati, fogszabályozási, és szájsebészeti ellátást nyújtani Önnek, a szűrővizsgálatoktól, digitális panoráma röntgentől kezdve, a konzerváló, esztétikai, protetikai illetve dentálhigiéniai fogászaton át egészen a szájsebészeti, implantológiai beavatkozásokig.

Cím: 1133 Budapest, Véső utca 10.       E-mail cím:   recepcio@heppdental.hu   T:   (+36 20) 334-8649

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A  HEPPIDENT  WEBOLDALA:

Forrás:  http://www.heppdental.hu/

                            


Frissen kialakított fogászati szakrendelőnkben diszkrét, páciensbarát környezet szavatolja betegeink kényelmét és szakszerű fogáaszati ellátását .  A nyugat-európai fogászati trendeket követve a legkorszerűbb anyagokkal és műszerekkel végzik munkájukat fogorvosaink. Fogpótlásaink a legmodernebbektől a legegyszerűbb megoldásokig, nagy szakmai igényességgel, precíz, lelkiismeretes munkával készülnek.

Cím: 1137. Budapest Angyalföldi u. 30-32/B. fszt.6    E-mail cím: pikafogaszat@pikafogaszat.hu
TELEFON:  +36-1 / 705-9080 

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A  PIKA FOGÁSZAT  WEBOLDALA:

Forrás:  http://www.fogaszat-pika.hu

          

Az Abident Fogászat több mint 10 éve várja (leendő) pácienseit - két rendelővel, korszerű felszereléssekkel, kiváló szakemberekkel.

Cím: 1135 Budapest, Petneházy u. 74.            Email:  info@abident.hu             T.:   +36 30 599 95 98

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK AZ ABIDENT  WEBOLDALA:
       

Dr. Kovács Katalin vagyok. Célom, hogy pácienseim fogászati kezelése oldott légkörben, fájdalommentesen, a kölcsönös bizalomra épülve történjen. Számomra fontos a személyes kapcsolat kialakítása, hogy pácienseim igényeit figyelembe véve együtt tudjuk kialakítani a számukra legmegfelelőbb, személyre szabott kezelési tervet. Remélem Önnel is hamarosan találkozhatok rendelőmben!

Cím:     1133    Budapest, Pannónia utca 100.   Email:  drkovacskatal@gmail.com    T.:  +36 20  481  7766

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK AZ ESZTÉTIKA FOGÁSZAT   WEBOLDALA:


                         

Fogászati rendelőnkben a legmodernebb eljárásokkal készített pótlásokat és esztétikus megoldásokat kínálunk az Ön egészséges és fiatalos mosolyához.  Szeretettel várunk és látunk el mindenkit fogászati rendelőnkben, akinek fontos, hogy valóban olcsó, barátságos és szakszerű fogászati ellátásban részesüljön!

Cím: 1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 19.   E-mail  :info@pannoniadental.hu    T: Tel.: +36 70 398 8432

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A  PANNÓNIA DENTAL  WEBOLDALA:

Forrás:   https://pannoniadental.hu

           

TEVE DENTAL  -  Dr. Bognár Ágnes  fogorvosi rendelője.

Cím: 1139 Budapest Pap Károly utca 22/A földszint  E-mail cím: teve.dental@gmail.com  T: +36 70 620 25 77

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A  TEVE DENTAL   WEBOLDALA:

Forrás: https://tevedental.hu/

     

Rendelőnkben teljes körű fogászati ellátást nyújtunk az egyszerű állapotfelméréstől a dentálhigiénikusi előkészítésen, fogkő levételen, polírozáson, szak tanácsadáson át a fogászati konzerválás pl. tömések, gyökértömések, gyulladt periapicalis területek műtéti ellátásáig. A gyökérkezeléseket és töméseket mikroszkópos szemüveggel végzi szakorvosunk, speciális modern anyagok felhasználásával. Vállaljuk a nem menthető gyökerek és impactált fogak, bölcsességfogak műtéti eltávolítását, a fogászati implantációt és szükséges csontpótlásokat, fogászati eredetű arcüreg gyulladások ellátását és fogszabályozást.

1132 Budapest, Visegrádi u. 4. fsz.7    E-mail: info@gg-dental.hu   Telefon:   +36 30 311 3457

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A  GG-DENTAL WEBOLDALA:

       

A legmodernebb fogászati technológiákat használva barátságos, megnyugtató hangulatú rendelőnkben átértékelődhet az Ön számára is a fogorvoshoz járás fogalma. Látogasson el hozzánk, szakképzett fogorvosaink mindent megtesznek, hogy elnyerjük bizalmát.  Tartozzon Ön is elégedett pácienseink közé! Kezeltesse fogait a KontaktPont Fogászatnál!

1134 Budapest, Róbert Károly krt. 36.    E-mail: info@kontaktpont-dental.hu  Telefon:   +36 70 701 9080

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A  KONTAKTPONT  DENTAL  WEBOLDALA:

MAGÁN  EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSOK

A privát orvosi, privát fogorvosi ellátás magán egészségbiztosítás alapján is igénybe vehető.

Megfelelő információ birtokában eldöntheti, hogy milyen vizsgálatok és beavatkozások azok, amelyek megfelelnek Önnek az állami egészségbiztosítási rendszerben és melyek azok, amelyeket magán egészségbiztosítás keretében szeretne igénybe venni.

 

PRÉMIUM Egészségpénztár
1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.
+36 1 999 9696
Egészségpénztáron keresztül elszámolhatóak pl. a gyógyszerek, a fogorvosi vagy magánorvosi kezelések,.

Védőháló szolgáltatáscsomag
Négyféle biztosítással segít, ha nagy a baj, havi 85 Ft-ért!
Kritikus betegségek esetén (pl. szívinfarktus, rák) segít fedezni az egészségügyi kezelés költségét, diagnosztikai vizsgálatokat (pl. CT, MR, ultrahang, röntgen) biztosít és egynapos sebészeti ellátás keretében magánellátásban végeztethetőek el műtétek.
Extra védelem Pajzzsal
Pajzs szolgáltatáscsomagunk  komplex belgyógyászati vizsgálatokat biztosít kétévente. Díja: 2200 Ft/hó!

Mindenkinek vannak egészségügyi kiadásai, legyen az gyógyszer, a magánorvosnál elvégzett éves  szűrés vagy egy felnőttkori fogszabályozás, esetleg fogbeültetés. Ha egészségügyi kiadásait egészségpénztáron keresztül számolja el, akkor viszont minden befizetett forintja után 20% adókedvezménnyel élhet, az szja-előleg erejéig. 

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A PRÉMIUM EGÉSZSÉGPÉNZTÁR WEBOLDALA:

  MEDIHELP INTERNATIONAL CSOMAGOK

A MediHelp és a GENERALI által kínált magán egészségbiztosítási csomagok a tagok számára prémium kategóriás, nemzetközi lefedettséget biztosító egészségügyi szolgáltatásokhoz nyújtanak hozzáférést.
Magán egészségbiztosítás

A nemzetközi magán egészségbiztosítással nyugodtak lehetünk afelől, hogy amennyiben gyógyászati ellátásra szorulnánk, annak költségei már rendezve vannak. A MediHelp International Kft. az általa közvetített egészségbiztosítással mentesít minket az alól, hogy az orvosi ellátás teljes költségét magunknak kell állnunk.

FEDEZZE FEL A MEDIHELP EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI CSOMAGOKAT, AMELYEK MAGUKBAN FOGLALHATJÁK AKÁR A VÉNYKÖTELES GYÓGYSZEREKET, A SZEMÉSZETI ÉS FOGÁSZATI ELLÁTÁST IS!

Cím: 1052 Budapest, Váci u. 12., 2. emelet    T.: +36 1 226 1755   Email: office@medihelp.hu
Forrás: www.medihelp.hu/egeszsegbiztositas/A PRIVÁTFOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS  OLDALON  OLVASHATÓ  ADATOK, INFORMÁCIÓK  TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, KÜLSŐ ADATFORRÁSBÓL SZÁRMAZNAK, AZOK HITELESSÉGÉÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK.  A PRIVÁTFOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS OLDALON ELŐFORDULÓ,  ADATFORRÁSBÓL SZÁRMAZÓ, SZERKESZTÉSBŐL ADÓDÓ HIBÁKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK..

A PRIVÁT FOGÁSZATOK INFORMÁCIÓS OLDAL  A CIVIL MÉDIA PORTÁLJA. Email:  info@civmedia.hu   hirdetes@civmedia.hu