PRIVÁT FOGÁSZATOK BUDAPESTEN 

14. KERÜLET 

A PRIVÁT FOGÁSZATOK - privatfogaszatok.hu - INFORMÁCIÓS OLDAL SEGÍT  ÖNNEK!

A  PRIVÁT  FOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS OLDALON  KELLŐ  INFORMÁCIÓT TALÁL  AHHOZ,  HOGY  AZ ÖNNEK  LEGMEGFELELŐBB  FOGÁSZATI  ELLÁTÁST VÁLASSZA.

Megismerheti az Ön lakóhelyéhez közeli privát fogászatokat, fogászati magánrendelőket. Megtudhatja, hogy milyen időpontokban fogadnak pácienseket és milyen áron veheti igénybe szolgáltatásaikat.

Nyugati színvonal, magyar árak. Jól képzett  fogorvosok, modern technikai háttér. Minőség.  

          

Pillangó Fogászati Központ rendelői a Pillangó utca 12 szám alatt lévő Egészségcentrum második emeletén találhatóak.  Orvosaink előjegyzés alapján fogadják pácienseiket, az időpontokat a kapcsolattartó munkatársak egyeztetik a bejelentkező vendégekkel. Célunk, hogy az esetleges várakozási időt minimálisra csökkentsük.

Cím:  1149 Budapest, Pillangó u. 12..   E-mail:  recepcio@pillangofogaszat.hu    Telefon:  +36 1 220 7434

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A  PILLANGÓ  FOGÁSZAT  WEBOLDALA:

           

A Méhes Fogászati Rendelő minden igényt kielégítő fogászati, fogszabályozási és szájsebészeti ellátást nyújt önnek, kezdve a szűrővizsgálatokkal, a konzerváló-, esztétikai- protetikai- illetve dentalhygiéniés fogászaton át egészen a szájsebészeti, implantológiai beavatkozásokig. A  rendelő orvosai és asszisztenciája mind arra törekednek, hogy Ön számára a fogászati kezelés ne egy kellemetlen tortúra legyen, hanem lehetőleg egy fájdalommentes, rövid ideig tartó, hatékony és minden szempontból eredményes beavatkozás.

1142 Budapest  Erzsébet királyné útja 77./ A. ép. fszt. 1. E-mail:  info@mehesfogorvos.hu   Telefon:    +36-1-252-9099

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A  MÉHES  DENTAL  WEBOLDALA:

         

Amennyiben fontos Önnek, hogy személyre szabott kezelésben részesüljön, nyugodt környezetben, szakértő kollégák kezei között, akkor keressen minket bizalommal.

1143 Budapest,  Jurisich Miklós u. 20. fsz. 1.  E-mail: dentiqm@dentiqm.hu  Telefon:     +36 (30) 410 1754

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A  DENTIQM  WEBOLDALA:

               
 
Zuglói légkondicionált rendelőnkben, a legkorszerűbb eszközökkel, kíméletesen folytatjuk kezeléseinket, amelyek kiterjednek a fogászati szolgáltatások szinte egészére, kezdve a barázdazárással, folytatva a szájhigiéniás kezelésekkel, a fogtömésekkel, fogpótlásokkal., az esztétikai fogászattal, amelynek eredményeképp nemcsak, hogy ragyogó mosolyt varázsolunk pacienseinknek, hanem általa megelőzzük a különböző fog-, és szájbetegségek kialakulását is.  Mindezt korrekt, ésszerű áron végezzük.   

Cím:  Budapest (Zugló - Bosnyák tér) Szugló utca 78.    Email: info@dentabo.hu  T.:   +36 (20) 957 5386

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A DENTABO   WEBOLDALA:

  • DENTABO
  • Forrás: http://www.dentabo.hu/
               
 
Rendelőinkben a fogászati kezelések teljes spektrumát nyújtjuk.  Nákunk elfelejtheti, hogy fogászati rendelőben van, és arra koncentrálhat, ami valóban fontos: a kezelésre.  Az Egressy Dental fogorvosi és fogtechnikusi csapata fennállása 13 éve alatt több ezer magyar és külföldi páciens mosolyát varázsolta szebbé. Saját fogtechnikai laboratóriumunk biztosítja a mindig pontos, tökéletesen illeszkedő és gyors megoldást a kisebb vagy nagyobb esztétikai problémákra.     

Cím: 1149 Budapest, Egressy út 23-25.   Email:  : rendelo@egressydental.hu     T.:   +36 70 381 5871

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK AZ EGRESSY DENTAL   WEBOLDALA:

              
 
A rendelő Zugló kertvárosi részén, családi házas környezetben fekszik. A kiépített ingyenes parkoló és a könnyű megközelíthetőség mind az ideérkező páciensek kényelmét szolgálja. A fogászati kezelések során nagy hangsúlyt fektetünk a nyugodt környezet kialakítására illetve a stressz- és fájdalommentes kezelésekre.  A kiemelkedő technikai háttér és a világszínvonalú anyagok használata lehetővé teszik a minden igényt kielégítő fogászati ellátást.    

Cím:  1141 Budapest Fogaras köz 8.  Email:  info@experident.hu   T.: +36 (1) 363 4253  ,   +36 (30) 831 0021

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A EXPERIDENT   WEBOLDALA:

 FOGÁSZAT                 

 A JÓ FOG FOGÁSZAT modern, kiváló infrastruktúrával rendelkező rendelője a Keleti Pályaudvar szomszédságában található.
Célunk, hogy mindennemű fogászati problémájára egy helyen nyújthassunk gyors, fájdalommentes, szakszerű és teljes körű ellátást.  Rendelőnk lépést tart a fogászati felszerelések fejlődésével, munkatársaink pedig folyamatos képzésekkel biztosítják, hogy klienseink mindig a legjobbat kaphassák.

Cím:  1146, Budapest  Thököly út 31-33. A épület 1. em. 103.    Email:  info@jofog.hu     T.:   +36 30-386-0099

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A JÓ FOG FOGÁSZAT  WEBOLDALA:

             

A fogászati team tagjai: fogorvosok, asszisztensek, specialisták, fogtechnikusok, szájhigiénikusok egy épületben, egy időpontban, egy célért dolgoznak: az Ön egészséges, ápolt és szép mosolyáért. Fogorvosaink klinikai tapasztalattal is rendelkeznek, így speciális problémák esetén (szájsebészet, implantológia, fogszabályozás stb.) sem jelent problémát az Ön ellátása. A rendelőben kezelt betegek fogpótlásai időbeli elsőbbséget élveznek, így rövid határidővel vállalunk munkákat - minőségbeli csökkenés nélkül. Ismerje meg csapatunkat!

Cím: 1155 Budapest, Wysocki u. 29.  E-mail: rendelo@precizdent.hu  Telefon:  +36 70 70 14 050

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A  PRECÍZ  DENT  WEBOLDALA:

MAGÁN  EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSOK

A privát orvosi, privát fogorvosi ellátás magán egészségbiztosítás alapján is igénybe vehető.

Megfelelő információ birtokában eldöntheti, hogy milyen vizsgálatok és beavatkozások azok, amelyek megfelelnek Önnek az állami egészségbiztosítási rendszerben és melyek azok, amelyeket magán egészségbiztosítás keretében szeretne igénybe venni.

 

PRÉMIUM Egészségpénztár
1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.
+36 1 999 9696
Egészségpénztáron keresztül elszámolhatóak pl. a gyógyszerek, a fogorvosi vagy magánorvosi kezelések,.

Védőháló szolgáltatáscsomag
Négyféle biztosítással segít, ha nagy a baj, havi 85 Ft-ért!
Kritikus betegségek esetén (pl. szívinfarktus, rák) segít fedezni az egészségügyi kezelés költségét, diagnosztikai vizsgálatokat (pl. CT, MR, ultrahang, röntgen) biztosít és egynapos sebészeti ellátás keretében magánellátásban végeztethetőek el műtétek.
Extra védelem Pajzzsal
Pajzs szolgáltatáscsomagunk  komplex belgyógyászati vizsgálatokat biztosít kétévente. Díja: 2200 Ft/hó!

Mindenkinek vannak egészségügyi kiadásai, legyen az gyógyszer, a magánorvosnál elvégzett éves  szűrés vagy egy felnőttkori fogszabályozás, esetleg fogbeültetés. Ha egészségügyi kiadásait egészségpénztáron keresztül számolja el, akkor viszont minden befizetett forintja után 20% adókedvezménnyel élhet, az szja-előleg erejéig. 

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A PRÉMIUM EGÉSZSÉGPÉNZTÁR WEBOLDALA:

  MEDIHELP INTERNATIONAL CSOMAGOK

A MediHelp és a GENERALI által kínált magán egészségbiztosítási csomagok a tagok számára prémium kategóriás, nemzetközi lefedettséget biztosító egészségügyi szolgáltatásokhoz nyújtanak hozzáférést.
Magán egészségbiztosítás

A nemzetközi magán egészségbiztosítással nyugodtak lehetünk afelől, hogy amennyiben gyógyászati ellátásra szorulnánk, annak költségei már rendezve vannak. A MediHelp International Kft. az általa közvetített egészségbiztosítással mentesít minket az alól, hogy az orvosi ellátás teljes költségét magunknak kell állnunk.

FEDEZZE FEL A MEDIHELP EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI CSOMAGOKAT, AMELYEK MAGUKBAN FOGLALHATJÁK AKÁR A VÉNYKÖTELES GYÓGYSZEREKET, A SZEMÉSZETI ÉS FOGÁSZATI ELLÁTÁST IS!

Cím: 1052 Budapest, Váci u. 12., 2. emelet    T.: +36 1 226 1755   Email: office@medihelp.hu
Forrás: www.medihelp.hu/egeszsegbiztositas/A PRIVÁTFOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS  OLDALON  OLVASHATÓ  ADATOK, INFORMÁCIÓK  TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, KÜLSŐ ADATFORRÁSBÓL SZÁRMAZNAK, AZOK HITELESSÉGÉÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK.  A PRIVÁTFOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS OLDALON ELŐFORDULÓ,  ADATFORRÁSBÓL SZÁRMAZÓ, SZERKESZTÉSBŐL ADÓDÓ HIBÁKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK..

A PRIVÁT FOGÁSZATOK INFORMÁCIÓS OLDAL  A CIVIL MÉDIA PORTÁLJA. Email:  info@civmedia.hu   hirdetes@civmedia.hu