PRIVÁT FOGÁSZATOK BUDAPESTEN 

2.  KERÜLET 

A PRIVÁT FOGÁSZATOK - privatfogaszatok.hu - INFORMÁCIÓS OLDAL SEGÍT  ÖNNEK!

A  PRIVÁT  FOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS OLDALON  KELLŐ  INFORMÁCIÓT TALÁL  AHHOZ,  HOGY  AZ ÖNNEK  LEGMEGFELELŐBB  FOGÁSZATI  ELLÁTÁST VÁLASSZA.

Megismerheti az Ön lakóhelyéhez közeli privát fogászatokat, fogászati magánrendelőket. Megtudhatja, hogy milyen időpontokban fogadnak pácienseket és milyen áron veheti igénybe szolgáltatásaikat.

Nyugati színvonal, magyar árak. Jól képzett  fogorvosok, modern technikai háttér. Minőség.  


        

A lehető legmagasabb színvonalú ellátás érdekében kizárólag a legjobb minőségű anyagokkal és legkorszerűbb eszközparkkal dolgozunk.  A rendelő felszereltsége biztosítja az általános fogászati ellátáson túl a szájsebészeti és implantációs  beavatkozások szakszerű tervezését és biztonságos kivitelezését.

Cím: 1024 Budapest, Margit körút 43-45.  .  Email: info@drfabiangergo.hu       T.:  (+36) 70 946 5591

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A DOMODENT  WEBOLDALA:

           

Célunk nem csupán a fog egészségének megóvása, visszaállítása, hanem pácienseink önbizalmának – és a fogorvoslásba vetett bizalmuknak – a visszaadása. Ezért rendelőinkben a teljes körű, magas színvonalú fogászati szolgáltatás nyújtásához nemcsak a XXI. század modern fogászati eszközei (digitális panoráma röntgen, lézer, ózon gépek) és kiváló szakemberek állnak rendelkezésre, de a teljes mértékben pozitív, támogató légkört is biztosítjuk.

Cím: 1027 Budapest, Csalogány u. 3/c  .  Email:  info@marident.hu     T.:  +36 30 204 4554

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A  MARIDENT  WEBOLDALA:

          

Fogászatunk, mint harmadik generációs vállalkozás, már több, mint fél évszázados múltra tekint vissza.  Fontos számunkra a magas színvonalú munkavégzés, orvosi szemlélet (az egész ember egészségét tartjuk szem előtt), empátia, jó hangulat. Igyekszünk Pácienseink rendelkezésére állni a rendelési időn kívül is, amennyiben azonnali ellátásra szorulnak.

Cím: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 30 I.e. 3.  Email:  matosdental@matosdental.hu     T.:  +36 30 992 8528

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A  MATOS IDENTAL  WEBOLDALA:

           
Hisszük, hogy a harmónia része a szép és egészséges fogazat és ennek elérésében számíthatnánk ránk a hozzánk fordulók. 25 éve dolgozunk ezért. Büszkék vagyunk arra, hogy pácienseik évtizedek óta elégedetten jönnek vissza hozzánk és ajánlják orvosainkat családtagjaiknak, barátaiknak, kollégáiknak. Sokan kisgyermekként ismerték meg a rendelőnket, ma pedig már saját mosolygós gyerekeikkel járnak hozzánk.

Cím: 1027 Budapest, Varsányi Irén utca 33/B  Email: info@hontident.hu     T.: +36 1 212 22 80

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A  HONTIDENT  WEBOLDALA:

                                  

Harmónia, kiegyensúlyozottság, magabiztosság. Mindannyian igyekszünk a lehető legtöbbet megvalósítani ezekből életünk folyamán, legyen szó magánéletről, munkáról, karrierről.  A fogorvostudomány gyakorlásának legmagasabb szintje manapság lehetővé teszi, hogy részletes és pontosan kidolgozott kezelési terv alapján haladva megváltoztassuk a fogak méretét, formáját, színét hogy a lehető legtökéletesebb, legharmonikusabb mosolyt hozzuk létre.  

Cím:  1024 Budapest, Lövőház utca 11. I. em. 1.    Email:  info@dentalhouse.hu    T.:  +36 (1) 316 4857

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A  DENTAL HOUSE  WEBOLDALA:

           

Célunk, hogy maximális elégedettséggel távozzanak a segítségért hozzánk forduló pácienseink, és a későbbiekben sem kelljen kellemetlen kötelességként gondolni további kezelésekre, ellenőrzésekre. Legkorszerűbb gépek, eszközök, anyagok. Orvosaink pedig a legújabb naprakész technológiákkal, eljárásokkal és lelkiismeretes munkával állnak pácienseink rendelkezésére.

Cím:  1024 Budapest, Keleti Károly u. 2. II/5 .    Email: info@fogstudiobudapest.hu   T.:  +36 1 315 1058

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A  FOGSTUDIÓ  WEBOLDALA:

          

Sok tekintetben kiemelkedünk más fogászati rendelők közül, mi az alkalmazott technológiákban és innovatív módszerek terén is élen járunk. Fogászatunk belső építészete a Lukács Fürdő wellness hangulatával harmonizál, a kezeléseket nyugodtabbá és barátságosabbá téve.  Díjmentes konzultációt biztosítunk, így pontos képet kap a kezelésről, annak menetéről, áráról és ütemezéséről, itt nincsenek meglepetések. Felelősséggel végezzük kezeléseinket, amit egyes kezelések esetében örök garanciákkal szavatolunk.

Cím: 1023 Budapest, Frankel Leó u 29.  Email:  info@lukacsspadental.hu     T.: (+36) 1 790 3282

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A LUKÁCS SPA DENTAL  WEBOLDALA:

                    
A modern fogászatban a szájhigiénia, a fogfehérítés vagy a fogszabályozás semmi olyan művelettel nem jár, ami fájdalmat okozhatna – anyagválasztásunkat tükröző árainknál pedig csak munkatársaink barátságosabbak.

Cím: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 138..  Email:  info@doctop.hu     T.:  +36 (1) 2000-796

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A  DOCTOP DENTAL  WEBOLDALA:

NAVADENT                  

Látogasson el rendelőnkbe, és ismerje meg a komplex fogászati gondolkodásmódot! Célunk, hogy pácienseink oldott hangulatban, félelem nélkül tegyenek szert szép és egészséges fogazatra.

Cím: 1025 Budapest, II. ker. Törökvész út 45. fsz. 2.   Email: info@navadent.hu     T.:  +36 30 / 900-4123

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A  NAVA IDENT  WEBOLDALA:

  • NAVADENT
  • Forrás:  http://www.navadent.hu
                         

Ma a páciensek részéről nemcsak a fogbeültetésre és a szájsebészeti ellátásra van igény, hanem a teljeskörű fogászati ellátásra is. Klinikánk ezért 2011 végétől folyamatosan ebben az irányban fejleszt.  A legkorszerűbb orvosi eszközök és a minőségi munka továbbra is alapkövetelmények. Amire építünk és, amire szükségünk van, az az Ön bizalma és elégedettsége.

Cím: 1026 Budapest, Pasaréti út 20/b    Email:  info@implantcentrum.eu   T.: +36 70 944 8000

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A  IMPLANTCENTRUM  WEBOLDALA:

                  

Szakorvosaink és munkatársaink azért dolgoznak, hogy pácienseink elégedetten és boldogan távozzanak a rendelőből: fontosnak tartjuk a betegközpontú gondolkodást, a prevenciót és az utógondozást. A hozzánk érkezőket kellemes és barátságos légkör várja, a kezelések során pedig az esztétikai szemléletet is fontosnak tartjuk. Nagy tudású és tapasztalt szakorvosaink minden esetben empatikusan és körültekintően vizsgálják meg a pácienseket, akik ezáltal a lehető legjobb megoldásokat kaphatják a fennálló problémákra.

Cím: 1023    Széll Kálmán tér 4.  Email: admin@dentomix.hu    T.: +36 20 946 3463

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A DENTOMIX  WEBOLDALA:MAGÁN  EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSOK


A privát orvosi, privát fogorvosi ellátás magán egészségbiztosítás alapján is igénybe vehető.

Megfelelő információ birtokában eldöntheti, hogy milyen vizsgálatok és beavatkozások azok, amelyek megfelelnek Önnek az állami egészségbiztosítási rendszerben és melyek azok, amelyeket magán egészségbiztosítás keretében szeretne igénybe venni.

 

PRÉMIUM Egészségpénztár
1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.
+36 1 999 9696
Egészségpénztáron keresztül elszámolhatóak pl. a gyógyszerek, a fogorvosi vagy magánorvosi kezelések,.

Védőháló szolgáltatáscsomag
Négyféle biztosítással segít, ha nagy a baj, havi 85 Ft-ért!
Kritikus betegségek esetén (pl. szívinfarktus, rák) segít fedezni az egészségügyi kezelés költségét, diagnosztikai vizsgálatokat (pl. CT, MR, ultrahang, röntgen) biztosít és egynapos sebészeti ellátás keretében magánellátásban végeztethetőek el műtétek.
Extra védelem Pajzzsal
Pajzs szolgáltatáscsomagunk  komplex belgyógyászati vizsgálatokat biztosít kétévente. Díja: 2200 Ft/hó!

Mindenkinek vannak egészségügyi kiadásai, legyen az gyógyszer, a magánorvosnál elvégzett éves  szűrés vagy egy felnőttkori fogszabályozás, esetleg fogbeültetés. Ha egészségügyi kiadásait egészségpénztáron keresztül számolja el, akkor viszont minden befizetett forintja után 20% adókedvezménnyel élhet, az szja-előleg erejéig. 

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A PRÉMIUM EGÉSZSÉGPÉNZTÁR WEBOLDALA:

  MEDIHELP INTERNATIONAL CSOMAGOK

A MediHelp és a GENERALI által kínált magán egészségbiztosítási csomagok a tagok számára prémium kategóriás, nemzetközi lefedettséget biztosító egészségügyi szolgáltatásokhoz nyújtanak hozzáférést.
Magán egészségbiztosítás

A nemzetközi magán egészségbiztosítással nyugodtak lehetünk afelől, hogy amennyiben gyógyászati ellátásra szorulnánk, annak költségei már rendezve vannak. A MediHelp International Kft. az általa közvetített egészségbiztosítással mentesít minket az alól, hogy az orvosi ellátás teljes költségét magunknak kell állnunk.

FEDEZZE FEL A MEDIHELP EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI CSOMAGOKAT, AMELYEK MAGUKBAN FOGLALHATJÁK AKÁR A VÉNYKÖTELES GYÓGYSZEREKET, A SZEMÉSZETI ÉS FOGÁSZATI ELLÁTÁST IS!

Cím: 1052 Budapest, Váci u. 12., 2. emelet    T.: +36 1 226 1755   Email: office@medihelp.hu
Forrás: www.medihelp.hu/egeszsegbiztositas/


A PRIVÁTFOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS  OLDALON  OLVASHATÓ  ADATOK, INFORMÁCIÓK  TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, KÜLSŐ ADATFORRÁSBÓL SZÁRMAZNAK, AZOK HITELESSÉGÉÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK.  A PRIVÁTFOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS OLDALON ELŐFORDULÓ,  ADATFORRÁSBÓL SZÁRMAZÓ, SZERKESZTÉSBŐL ADÓDÓ HIBÁKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK..

A PRIVÁT FOGÁSZATOK INFORMÁCIÓS OLDAL  A CIVIL MÉDIA PORTÁLJA. Email:  info@civmedia.hu   hirdetes@civmedia.hu