PRIVÁT FOGÁSZATOK BUDAPESTEN 

3.  KERÜLET 

A PRIVÁT FOGÁSZATOK - privatfogaszatok.hu - INFORMÁCIÓS OLDAL SEGÍT  ÖNNEK!

A  PRIVÁT  FOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS OLDALON  KELLŐ  INFORMÁCIÓT TALÁL  AHHOZ,  HOGY  AZ ÖNNEK  LEGMEGFELELŐBB  FOGÁSZATI  ELLÁTÁST VÁLASSZA.

Megismerheti az Ön lakóhelyéhez közeli privát fogászatokat, fogászati magánrendelőket. Megtudhatja, hogy milyen időpontokban fogadnak pácienseket és milyen áron veheti igénybe szolgáltatásaikat.

Nyugati színvonal, magyar árak. Jól képzett  fogorvosok, modern technikai háttér. Minőség.  

                                              

A legapróbb részletekre odafigyelve, pácienseink igényeinek és lehetőségeinek figyelembevételével, a legmodernebb technikák alkalmazásával az elérhető legteljesebb szolgáltatást nyújtjuk.  Pácienseinkkel hosszútávú, tisztességes kapcsolatra törekszünk.

Cím: 1036 Budapest, Lajos utca 55. I/2.    Email:     ivanyiek@t-online.com     T.:    +36 30 932 44 79

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A  IVÁNYI  DENTÁL  WEBOLDALA:

        

Rendelőnk Magyarországon egyedülálló PD minősítésű, komplex fogszakorvosi ellátást nyújt. A PD az angol Promident Dentistry rövidítése, mely kiemelt minőségű fogszakorvosi ellátást jelent. A világban azok a rendelők használják, akik nemcsak tűzoltó-megoldásra törekednek, hanem magasabb színtű - a kor színvonalának megfelelő - legmagasabb minőségű - ellátást tartják elsődlegesnek.

Cím: 1035 Budapest, Vihar utca 6.    Email:  hollywoodmedical@gmail.com      T.: +36 20 329-5437 

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A HOLLYWOOD  MEDICAL  WEBOLDALA:

BIODENTAL              

Miért minket? Mert orvosi csapatunk szakértelme kiváló. Nyitottak vagyunk az emberi szervezetet leginkább kímélő új technológiák meghonosítására rendelőinkben. Orvosaink kellő együttérzéssel kezelik pácienseik fogait, különös tekintettel az egyedi érzékenységekre, pontosan annyi időt szánnak rájuk, amennyire szükségük van, sietség nélkül. Áraink értékarányosak és kedvező fizetési konstrukciókkal várjuk pácienseinket. Mindig rendelkezésre állunk, ha szükségük van ránk, és soron kívül orvosoljuk az akut problémákat.

Cím: Budapest, III.  Római tér 3.   Email:  horvath.biodental@gmail.com        T.:  +36-20-620-2055

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A  BIODENTAL  WEBOLDALA:

  • BIODENTAL
  • Forrás: https://biodental-horvath.hu//

           

A Hargitai Dental Esztétikai Fogászat és Fogpótlás Centrum 1996 óta áll a gyógyítás szolgálatában, teljes körű szolgáltatást kínálva. Célunk úgy gyógyítani, hogy közben fájdalmat ne okozzunk. Ennek megvalósításához kitűnően felszerelt, légkondicionált rendelőinkben a legmodernebb műszerek és kiváló anyagok állnak rendelkezésünkre. Fogászatunkat az amerikai-német 3M ESPE cég Referencia Rendelőjének választotta előzetes információk alapján. Számunkra ez egy megtisztelő cím és egyben munkánk színvonalának elismerése.

Cím: 1036 Budapest, Evező u. 7..  E-mail cím: info@hargitaidental.hu      T:   +36 30 812 5092

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A  HARGITAI  DENTAL  WEBOLDALA:

Forrás:   http://fogorvos-fogaszat.hu/

           


Az Optimadent legfontosabb ismérvei a minőség, a szakértelem és az odafigyelés! Az Ön elégedettségénél nincs fontosabb számunkra. Ismerje meg hitvallásunkat! 5 világszínvonalon felszerelt rendelő Óbudán, a Szentendrei út mellett, a Csillagvár Bevásárlóközpont első emeletén. Látogasson el hozzánk!  Mi az Optimadentnél azért dolgozunk, hogy pácienseink önfeledten mosolyoghassanak. A munkánk valójában akkor fejeződik be, amikor ezt viszontlátjuk! Ha kezeléseihez az Optimadentet választja, biztos lehet abban, hogy kollégáink egyedül vagy speciális problémák esetén csapatban dolgozva a legmagasabb fogászati ellátást nyújtják Önnek.
1039 Budapest, III. kerület, Rákóczi u. 36., Csillag Center Bevásárlóközpont, I.emelet    E-mail: info@optimadent.hu    Telefon:  +36 1 240 6190

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK AZ OPTIMADENT  WEBOLDALA:

               

Családi hagyományon alapuló cégként kizárólag tartós eredményekben gondolkodunk. Hosszú távon elégedett, ezért visszatérő ügyfélkör a célunk, és e szemléletmód alapján szolgáljuk ki, látjuk el Önöket. Ez egyik legfőbb garanciánk. Családunk több, mint 100 éve, négy generáción át élenjáró a fogászatban.  Csak azt csináljuk, amihez legjobban értünk.

Cím: 1036 Budapest, Becsi út 52. III. em 4.   E-mail cím: info@centrocc.com  T:  +36 20-3838-207

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A  CENTROCC  DENTAL  WEBOLDALA:

     

A Nánási Dental Fogorvosi Rendelő magasan képzett munkatársakkal várja szépülni és gyógyulni vágyó pácienseit.  Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy nálunk fájdalommentesek legyenek a beavatkozások. Széleskörű fogászati ellátásunk az alábbi területekre terjed ki: diagnosztika, esztétikai fogászat, fogpótlások készítése, gyökérkezelés, szájsebészeti kezelés, fogászati implantáció, fogágybetegségek kezelése, fogfehérítés, fogszabályozás, gyermekfogászat.

Cím: 1031 Budapest, Nánási út 4/B   Email: mailinfo@nanasidental.hu  T.: +36 70 270 0140

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A NÁNÁSI  DENTAL  WEBOLDALA:
      

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy minden fogászati kezelés fájdalommentesen történjen, mely a mai modern érzéstelenítési módok, kezelési technikák és eszközök mellett már természetesnek is mondható.  Digitális panoráma röntgennel kétdimenziós képet kaphatunk az alsó-felső állcsontról, és a bennük elhelyezkedő fogazatról. Előnye,hogy gyorsan képet kaphatunk a fogazat állapotáról, nagyon kis dózisú röntgensugárzás mellett.

Cím: 1035 Budapest Vörösvári út 3. 2.emelet 12.ajtó    Email:  info@predent.hu  T.: +36 70 228 2881

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A PREDENT  FOGÁSZAT   WEBOLDALA:

MAGÁN  EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSOK

A privát orvosi, privát fogorvosi ellátás magán egészségbiztosítás alapján is igénybe vehető.

Megfelelő információ birtokában eldöntheti, hogy milyen vizsgálatok és beavatkozások azok, amelyek megfelelnek Önnek az állami egészségbiztosítási rendszerben és melyek azok, amelyeket magán egészségbiztosítás keretében szeretne igénybe venni.

 

PRÉMIUM Egészségpénztár
1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.
+36 1 999 9696
Egészségpénztáron keresztül elszámolhatóak pl. a gyógyszerek, a fogorvosi vagy magánorvosi kezelések,.

Védőháló szolgáltatáscsomag
Négyféle biztosítással segít, ha nagy a baj, havi 85 Ft-ért!
Kritikus betegségek esetén (pl. szívinfarktus, rák) segít fedezni az egészségügyi kezelés költségét, diagnosztikai vizsgálatokat (pl. CT, MR, ultrahang, röntgen) biztosít és egynapos sebészeti ellátás keretében magánellátásban végeztethetőek el műtétek.
Extra védelem Pajzzsal
Pajzs szolgáltatáscsomagunk  komplex belgyógyászati vizsgálatokat biztosít kétévente. Díja: 2200 Ft/hó!

Mindenkinek vannak egészségügyi kiadásai, legyen az gyógyszer, a magánorvosnál elvégzett éves  szűrés vagy egy felnőttkori fogszabályozás, esetleg fogbeültetés. Ha egészségügyi kiadásait egészségpénztáron keresztül számolja el, akkor viszont minden befizetett forintja után 20% adókedvezménnyel élhet, az szja-előleg erejéig. 

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A PRÉMIUM EGÉSZSÉGPÉNZTÁR WEBOLDALA:

  MEDIHELP INTERNATIONAL CSOMAGOK

A MediHelp és a GENERALI által kínált magán egészségbiztosítási csomagok a tagok számára prémium kategóriás, nemzetközi lefedettséget biztosító egészségügyi szolgáltatásokhoz nyújtanak hozzáférést.
Magán egészségbiztosítás

A nemzetközi magán egészségbiztosítással nyugodtak lehetünk afelől, hogy amennyiben gyógyászati ellátásra szorulnánk, annak költségei már rendezve vannak. A MediHelp International Kft. az általa közvetített egészségbiztosítással mentesít minket az alól, hogy az orvosi ellátás teljes költségét magunknak kell állnunk.

FEDEZZE FEL A MEDIHELP EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI CSOMAGOKAT, AMELYEK MAGUKBAN FOGLALHATJÁK AKÁR A VÉNYKÖTELES GYÓGYSZEREKET, A SZEMÉSZETI ÉS FOGÁSZATI ELLÁTÁST IS!

Cím: 1052 Budapest, Váci u. 12., 2. emelet    T.: +36 1 226 1755   Email: office@medihelp.hu
Forrás: www.medihelp.hu/egeszsegbiztositas/A PRIVÁTFOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS  OLDALON  OLVASHATÓ  ADATOK, INFORMÁCIÓK  TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, KÜLSŐ ADATFORRÁSBÓL SZÁRMAZNAK, AZOK HITELESSÉGÉÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK.  A PRIVÁTFOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS OLDALON ELŐFORDULÓ,  ADATFORRÁSBÓL SZÁRMAZÓ, SZERKESZTÉSBŐL ADÓDÓ HIBÁKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK..

A PRIVÁT FOGÁSZATOK INFORMÁCIÓS OLDAL  A CIVIL MÉDIA PORTÁLJA. Email:  info@civmedia.hu   hirdetes@civmedia.hu