PRIVÁT FOGÁSZATOK BUDAPESTEN 

4.  KERÜLET 

A PRIVÁT FOGÁSZATOK - privatfogaszatok.hu - INFORMÁCIÓS OLDAL SEGÍT  ÖNNEK!

A  PRIVÁT  FOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS OLDALON  KELLŐ  INFORMÁCIÓT TALÁL  AHHOZ,  HOGY  AZ ÖNNEK  LEGMEGFELELŐBB  FOGÁSZATI  ELLÁTÁST VÁLASSZA.

Megismerheti az Ön lakóhelyéhez közeli privát fogászatokat, fogászati magánrendelőket. Megtudhatja, hogy milyen időpontokban fogadnak pácienseket és milyen áron veheti igénybe szolgáltatásaikat.

Nyugati színvonal, magyar árak. Jól képzett  fogorvosok, modern technikai háttér. Minőség.  

                 

A WestDent Budapest egyik legszebb és a legmodernebb fogászati eszközökkel felszerelt klinikáján várja kedves pácienseit, ahol magasan képzett és nagy tapasztalattal rendelkező orvosaink a legújabb módszerek alkalmazásával segítenek Önnek fogászati problémájának a megoldásában. Fogmegtartó-, implantációs- és protetikai kezeléseink mellett egyedülálló szolgáltatásunk a komplett arcesztétika, valamint a hyaluronsavas és botox jellegű beavatkozások széles palettája.A legapróbb részletekre odafigyelve, pácienseink igényeinek és lehetőségeinek figyelembevételével, a legmodernebb technikák alkalmazásával az elérhető legteljesebb szolgáltatást nyújtjuk.  Pácienseinkkel hosszútávú, tisztességes kapcsolatra törekszünk.

Cím:  1132 Budapest, Váci út 64.    Email:  recepcio@westdent.hu    T.:   +36 30 943-3922

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A  WEST  DENT  WEBOLDALA:

 MEGYERI DENT CLINIC           

Megyeri Dent Clinic háromszékes fogászati szakrendelőnket azzal a céllal nyitottuk meg, hogy az Újpest, Dunakeszi, Fót ,Göd, Vác,Szentendre ,Pomáz és ezek vonzáskörzetébe tartozó településeken élők magas színvonalú fogászati ellátását biztosítsuk. Magasan képzett orvos csapatunk fájdalommentes, gyors és hatékony megoldást kínál bármilyen fogászati problémára

Cím: 1044 Budapest Megyeri út 53.    Email:  megyeridentclinic@gmail.com      T.: +36 20 9 435 279  

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A MEGYERI DENT CLINIC  WEBOLDALA:

BI-DENTAL              

Újpesti,saját tulajdonú magánrendelőnket 2001-ben nyitottuk.  2012-ben csatlakozott hozzánk a lányunk is,aki azóta mint a cég tulajdonosa az orvosi team tagjaként dolgozik velünk.

Cím:1041.Budapest, Berzeviczy Gergely utca. 13.     Email: info@bi-dental.hu     T.:  +36 30/9595864

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A  BI-DENTAL  WEBOLDALA:

            

Intézményünk 2009 január elsején nyitott meg. Kétszékes rendelőnk kialakításánál arra törekedtünk, hogy pácienseink kellemesen érezzék magukat, mindamellett megfelelő ellátásban részesüljenek.  Klinikánkon kiemelkedő színvonalon, elérhető árakon és rövid határidővel végezzük a kezeléseinket.

Cím: 1036 Budapest, Evező u. 7..  E-mail cím: info@hargitaidental.hu      T:   +36 30 812 5092

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A  OXI-DENT  WEBOLDALA:

Forrás:   http://www.oxydent.hu   

 APATITDENT            

 Fogászatunk az általános fogászati beavatkozásokon (esztétikus tömés, gyökérkezelés, fogeltávolítás, rögzített és kivehető fogpótlások készítése, fogkőeltávolítás) túl speciális beavatkozásokat is végez: fogbeültetés, fogfehérítés és kisebb szájsebészeti beavatkozások. Tudásunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy a korszerű technológiák is eljussanak pácienseinkhez.

Cím: 1042 Budapest Árpád út 68.  II. emelet 1. (112. kapucsengő)   Email: drcsuta@apatit.hu   T.:  +36 06 20 800 189

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK AZ APATITDENT  WEBOLDALA:

http://www.apatit.hu

 FOG-DENT KLINIK            

Rendelőnkben a legmodernebb kezelőegység szolgálja pácienseink kényelmét, illetve modern digitális panoráma röntgen segíti orvosaink munkáját, valamint gépi gyökértágító berendezésektől a digitális bemérő műszereken át a Zoom fogfehérítő lámpáig minden megtalálható nálunk. Ilyen jól felszerelt rendelő tudja csak megfelelő minőségben a gyógyítást szolgálni, ehhez jön szakembereink tudása és a folyamatos továbbképzésére fektetett nagy hangsúly.

Cím: 1042 Budapest Árpád út 67. I. emelet.    Email:     T.:  +36 1 389-09-42

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A FOG-DENT KLINIK  WEBOLDALA:

  • FOG-DENT
  • Forrás:  http://fogdent.hu/

MAGÁN  EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSOK

A privát orvosi, privát fogorvosi ellátás magán egészségbiztosítás alapján is igénybe vehető.

Megfelelő információ birtokában eldöntheti, hogy milyen vizsgálatok és beavatkozások azok, amelyek megfelelnek Önnek az állami egészségbiztosítási rendszerben és melyek azok, amelyeket magán egészségbiztosítás keretében szeretne igénybe venni.

 

PRÉMIUM Egészségpénztár
1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.
+36 1 999 9696
Egészségpénztáron keresztül elszámolhatóak pl. a gyógyszerek, a fogorvosi vagy magánorvosi kezelések,.

Védőháló szolgáltatáscsomag
Négyféle biztosítással segít, ha nagy a baj, havi 85 Ft-ért!
Kritikus betegségek esetén (pl. szívinfarktus, rák) segít fedezni az egészségügyi kezelés költségét, diagnosztikai vizsgálatokat (pl. CT, MR, ultrahang, röntgen) biztosít és egynapos sebészeti ellátás keretében magánellátásban végeztethetőek el műtétek.
Extra védelem Pajzzsal
Pajzs szolgáltatáscsomagunk  komplex belgyógyászati vizsgálatokat biztosít kétévente. Díja: 2200 Ft/hó!

Mindenkinek vannak egészségügyi kiadásai, legyen az gyógyszer, a magánorvosnál elvégzett éves  szűrés vagy egy felnőttkori fogszabályozás, esetleg fogbeültetés. Ha egészségügyi kiadásait egészségpénztáron keresztül számolja el, akkor viszont minden befizetett forintja után 20% adókedvezménnyel élhet, az szja-előleg erejéig. 

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A PRÉMIUM EGÉSZSÉGPÉNZTÁR WEBOLDALA:

  MEDIHELP INTERNATIONAL CSOMAGOK

A MediHelp és a GENERALI által kínált magán egészségbiztosítási csomagok a tagok számára prémium kategóriás, nemzetközi lefedettséget biztosító egészségügyi szolgáltatásokhoz nyújtanak hozzáférést.
Magán egészségbiztosítás

A nemzetközi magán egészségbiztosítással nyugodtak lehetünk afelől, hogy amennyiben gyógyászati ellátásra szorulnánk, annak költségei már rendezve vannak. A MediHelp International Kft. az általa közvetített egészségbiztosítással mentesít minket az alól, hogy az orvosi ellátás teljes költségét magunknak kell állnunk.

FEDEZZE FEL A MEDIHELP EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI CSOMAGOKAT, AMELYEK MAGUKBAN FOGLALHATJÁK AKÁR A VÉNYKÖTELES GYÓGYSZEREKET, A SZEMÉSZETI ÉS FOGÁSZATI ELLÁTÁST IS!

Cím: 1052 Budapest, Váci u. 12., 2. emelet    T.: +36 1 226 1755   Email: office@medihelp.hu
Forrás: www.medihelp.hu/egeszsegbiztositas/A PRIVÁTFOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS  OLDALON  OLVASHATÓ  ADATOK, INFORMÁCIÓK  TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, KÜLSŐ ADATFORRÁSBÓL SZÁRMAZNAK, AZOK HITELESSÉGÉÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK.  A PRIVÁTFOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS OLDALON ELŐFORDULÓ,  ADATFORRÁSBÓL SZÁRMAZÓ, SZERKESZTÉSBŐL ADÓDÓ HIBÁKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK..

A PRIVÁT FOGÁSZATOK INFORMÁCIÓS OLDAL  A CIVIL MÉDIA PORTÁLJA. Email:  info@civmedia.hu   hirdetes@civmedia.hu