PRIVÁT FOGÁSZATOK BUDAPESTEN 

5.  KERÜLET 

A PRIVÁT FOGÁSZATOK - privatfogaszatok.hu - INFORMÁCIÓS OLDAL SEGÍT  ÖNNEK!

A  PRIVÁT  FOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS OLDALON  KELLŐ  INFORMÁCIÓT TALÁL  AHHOZ,  HOGY  AZ ÖNNEK  LEGMEGFELELŐBB  FOGÁSZATI  ELLÁTÁST VÁLASSZA.

Megismerheti az Ön lakóhelyéhez közeli privát fogászatokat, fogászati magánrendelőket. Megtudhatja, hogy milyen időpontokban fogadnak pácienseket és milyen áron veheti igénybe szolgáltatásaikat.

Nyugati színvonal, magyar árak. Jól képzett  fogorvosok, modern technikai háttér. Minőség.  

                 

Jöjjön el, nézesse át fogait, nehogy munka, vagy pihenés alatt érje kellemetlen meglepetés.Ne feledkezzen meg róla, érdemes fél évente eljönni ellenőrzésre, az esetleges kisebb problémákat könnyebb megoldani.  Várjuk kellemes, hangulatos rendelőnkben!.

Cím:  1053 Budapest, Ferenciek tere 3.   Email:  info@qualydent.hu   T.:   +36 20 435 9470

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A  QUALY  DENT  WEBOLDALA:

 BP  FOGÁSZAT          

Fogorvosi rendelőnk Budapesten, a Belváros szívében, de jól megközelíthető helyen, nyugodt légkörrel, barátságos, családias hangulattal várja Önt!  Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy kezeléseink teljesen fájdalommentesek legyenek. Nemcsak a fogkőeltávolítást próbáljuk teljesen fájdalommentesen elvégezni, de a szájsebészeti beavatkozásokat is teljes érzéstelenítésben végezzük.

Cím:  1053 Budapest,  Kecskeméti utca 2.fsz.1.  Email:  info@bp-fogaszat.hu       T.:+36 (70) 464 6393 

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A BP  FOGÁSZAT  WEBOLDALA:

            

Dr. Thury Vivien vagyok, a balatonkenesei és budapesti Globe Dental Fogászati és Szájsebészeti Magánrendelők tulajdonosa és praxisvezető fogszakorvosa. A minőség és az elhivatottság találkozik rendelőinkben. A balatonkenesei fogászatunk a Balaton legnagyobb és legmodernebb praxisa, ahol 8 fogászati rendelő és több mint 40 fős tapasztalt, munkáját hivatásának tekintő csapat várja Önt.  2017 óta már  Budapesten is jelen vagyunk közvetlenül a Parlament mögött egy 3 székes, modern fogászati magánrendelővel és egy általános orvosi medical centrummal. Minden fogászati problémára ajánlunk megoldást.  Áraink a földön járnak.

1055 Budapest Szalay u. 2.   E-mail:  globedental.budapest@gmail.com    Telefon:   +36 88 574 866

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A GLOBE  DENTAL  WEBOLDALA:

WELLDENT              

A Welldent Fogorvosi és Fogszabályozási Rendelő a belvárosban, a Petőfi Sándor és a Párisi u. sarkán könnyen megközelíthető helyen található. A jól felszerelt kétszékes rendelőnkben a legújabb szakmai módszerekkel és korszerű eszközökkel végezzük munkánkat. Világszínvonalú anyagokat alkalmazunk beavatkozásaink során, kiemelten kezeljük az esztétikai fogászat jelentőségét.

Cím:  1052 Budapest, Petőfi Sándor u. 11. II.em/9.    Email: info@welldent.hu    T.:  +36 (30) 999 2211

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A  WELLDENT  WEBOLDALA:

  • WELLDENT
  • Forrás:  http://welldent.hu/

             

Intézményünk 2009 január elsején nyitott meg. Kétszékes rendelőnk kialakításánál arra törekedtünk, hogy pácienseink kellemesen érezzék magukat, mindamellett megfelelő ellátásban részesüljenek.  Klinikánkon kiemelkedő színvonalon, elérhető árakon és rövid határidővel végezzük a kezeléseinket.

Cím: 1052 Budapest, Váci utca 9. I. emelet 1. .  E-mail cím: info@rndentist.hu     T:   +36 20 514 5665

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A  RN-DENTIST   WEBOLDALA:

Forrás:  https://rndentist.hu

             

 Rendelőmben a páciensek teljes körű fogászati ellátásban részesülnek, kezdve a megelőzéstől, egészen az implantológiai megoldásokig.  Praxisomat állandóan fejlesztve, magamat pedig folyamatosan továbbképezve mindig arra törekszem, hogy az elvégzett munkám pácienseim egészségét és megelégedettségét szolgálja.

Cím: Budapest V. ker. Fehérhajó utca 10.   Email: peter.benedek@fogaszkft.hu    T.: +36-20-9-366-113 

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A FOG ÁSZ  WEBOLDALA:

  • FOG ÁSZ
  • Forrás:   http://www.fogaszkft.hu/

             

A belváros szívében, exkluzív környezetben, szakértő orvosaink segítenek Önnek.   A CBCT röntgen felvételt követően gyorsan kielemezzük fogai állapotát, és azonnali választ adunk arra fogászati góckutatás után, hogy fennáll-e Önnél a fogászati góc lehetősége.   A CityDent Implantológiai Centrum és Esztétikai Fogászat a létező legmodernebb technikai vívmányokkal rendelkezik.

Cím: 1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 12   Email:   info@cbctbudapest.hu    T.:  .  +36 30 160 6000  

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A CBCT WEBOLDALA:

  • CBCT
  • Forrás:  http://fogdent.hu/

             

Modern fogászati rendelőnk számára olyan környezetet választottunk, amely könnyen megközelíthető, és ahol a legújabb szakértelem és a nyugalom összhangja segíti a gyógyító munkát. Pácienseink így barátságos és megnyugtató légkörben élvezhetik minden igényt kielégítő, professzionális fogászati és szájhigiéniás szolgáltatásainkat.
Tapasztalatunkat, szakértelmünket és időnket örömmel állítjuk a legmagasabb szintű fogászati szakellátás szolgálatába, ugyanakkor pácienseink idejével kíméletesen bánunk.

Cím: 1052 Budapest, Párizsi utca 1. 1/6     E-mail cím:  welldentalpest@gmail.com   T:   +3630/217-0-216

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A  WELL DENTAL   WEBOLDALA:

Forrás:  https://www.welldental.hu

 PERSONALDENT          

Klinikánk Budapest belvárosában, a Szabadság tér közvetlen közelében, a főváros egyik legszebben felújított szecessziós épületében, a 104 éves Bedő-házban található. Nyugodt légkörben zajló kezelésekhez a legmodernebb technikai eszközöket és eljárásokat alkalmazzuk.  Munkánkat a kiszámíthatóság és rugalmasság mellett, magas szintű szakmai igényességgel végezzük.

Cím:  1055 Budapest  Honvéd utca 3     Email: drgyimesigergely@gmail.com       T.: +36 30 210 43 86

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A PERSONALDENT  WEBOLDALA:

                           

Az elmúlt 21 évben több mint 5000 pácienst kezeltünk Kollégáimmal.  Mi ennek az eredményességnek a titka?
Erre egyetlen szó a válasz. Az együttműködés. Az együttműködés Ön és a rendelő valamennyi munkatársa között. Ez az összhang teszi lehetővé, hogy akut panasz esetén 1-2 napon belül elhárítsuk a bajt, és megtervezzük a hosszútávú megoldást, annak érdekében, hogy minél hamarabb ismét helyre álljon a vidám mosoly és a lelki béke.

Cím: 1052 Budapest, Kristóf tér 4.  3. emelet 3-as kapucsengő   E-mail cím: irendelo@drborzasi.hu  T: +36 20 980 3366

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A  BORZÁSI RENDELŐ   WEBOLDALA:

Forrás:    https://drborzasi.hu/

           

A kellemes, nyugodt hangulatú rendelőnk - könnyen megközelíthető - a belváros szívében. Gondosan kiválasztott, nagy szakmai felkészültséggel rendelkező munkatársak a feladatokat odaadóan és magas színvonalon látják el

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 4.   E-mail cím:  info@radent.hu   T:   +36 1/269-5098

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A  RA DENT  WEBOLDALA:

Forrás: https://radent.hu/

 CRYSTALDENTAL                   

A Crystal Dental kialakítása során gondoltunk az Ön kényelmére is: a magánrendelő minden helyisége légkondicionált, kellemes hangulatú. Igyekeztünk azt elérni, hogy Ön ne érezze a fogorvosi rendelők nyomasztó hangulatát, hanem családias környezetben töltse nálunk az időt.  Külön szakterületekre specializálódott kollégáink közreműködésével a fogászati ellátás minden területe elérhető egy helyen.

Cím:      1051 Budapest, Erzsébet tér 1. 3. emelet, 7-es ajtó, 19-es kapucsengő       T.: +36-20-912-9375
Email:  info@crystaldental.hu    

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A CRYSTALDENTAL  WEBOLDALA:

           

Minden mosoly más és minden mosoly máshogy szép.  A természetesen szép, egészséges fogazat egy közös munka eredménye.   A DRZS Dental Studio csapataként a precizitásban és az időtálló, egyéni megoldásokban hiszünk.

Cím: 1056 Budapest, Havas utca 7.,  kapucsengő: 9    E-mail cím:  drzsdentalstudio@gmail.com   T:  +36 30 3458427

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A  DRZS  DENTAL  WEBOLDALA:

Forrás: https://www.drzsdentalstudio.com/

MAGÁN  EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSOK

A privát orvosi, privát fogorvosi ellátás magán egészségbiztosítás alapján is igénybe vehető.

Megfelelő információ birtokában eldöntheti, hogy milyen vizsgálatok és beavatkozások azok, amelyek megfelelnek Önnek az állami egészségbiztosítási rendszerben és melyek azok, amelyeket magán egészségbiztosítás keretében szeretne igénybe venni.

 

PRÉMIUM Egészségpénztár
1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.
+36 1 999 9696
Egészségpénztáron keresztül elszámolhatóak pl. a gyógyszerek, a fogorvosi vagy magánorvosi kezelések,.

Védőháló szolgáltatáscsomag
Négyféle biztosítással segít, ha nagy a baj, havi 85 Ft-ért!
Kritikus betegségek esetén (pl. szívinfarktus, rák) segít fedezni az egészségügyi kezelés költségét, diagnosztikai vizsgálatokat (pl. CT, MR, ultrahang, röntgen) biztosít és egynapos sebészeti ellátás keretében magánellátásban végeztethetőek el műtétek.
Extra védelem Pajzzsal
Pajzs szolgáltatáscsomagunk  komplex belgyógyászati vizsgálatokat biztosít kétévente. Díja: 2200 Ft/hó!

Mindenkinek vannak egészségügyi kiadásai, legyen az gyógyszer, a magánorvosnál elvégzett éves  szűrés vagy egy felnőttkori fogszabályozás, esetleg fogbeültetés. Ha egészségügyi kiadásait egészségpénztáron keresztül számolja el, akkor viszont minden befizetett forintja után 20% adókedvezménnyel élhet, az szja-előleg erejéig. 

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A PRÉMIUM EGÉSZSÉGPÉNZTÁR WEBOLDALA:

  MEDIHELP INTERNATIONAL CSOMAGOK

A MediHelp és a GENERALI által kínált magán egészségbiztosítási csomagok a tagok számára prémium kategóriás, nemzetközi lefedettséget biztosító egészségügyi szolgáltatásokhoz nyújtanak hozzáférést.
Magán egészségbiztosítás

A nemzetközi magán egészségbiztosítással nyugodtak lehetünk afelől, hogy amennyiben gyógyászati ellátásra szorulnánk, annak költségei már rendezve vannak. A MediHelp International Kft. az általa közvetített egészségbiztosítással mentesít minket az alól, hogy az orvosi ellátás teljes költségét magunknak kell állnunk.

FEDEZZE FEL A MEDIHELP EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI CSOMAGOKAT, AMELYEK MAGUKBAN FOGLALHATJÁK AKÁR A VÉNYKÖTELES GYÓGYSZEREKET, A SZEMÉSZETI ÉS FOGÁSZATI ELLÁTÁST IS!

Cím: 1052 Budapest, Váci u. 12., 2. emelet    T.: +36 1 226 1755   Email: office@medihelp.hu
Forrás: www.medihelp.hu/egeszsegbiztositas/A PRIVÁTFOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS  OLDALON  OLVASHATÓ  ADATOK, INFORMÁCIÓK  TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, KÜLSŐ ADATFORRÁSBÓL SZÁRMAZNAK, AZOK HITELESSÉGÉÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK.  A PRIVÁTFOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS OLDALON ELŐFORDULÓ,  ADATFORRÁSBÓL SZÁRMAZÓ, SZERKESZTÉSBŐL ADÓDÓ HIBÁKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK..

A PRIVÁT FOGÁSZATOK INFORMÁCIÓS OLDAL  A CIVIL MÉDIA PORTÁLJA. Email:  info@civmedia.hu   hirdetes@civmedia.hu