PRIVÁT FOGÁSZATOK BUDAPESTEN 

6. KERÜLET 

A PRIVÁT FOGÁSZATOK - privatfogaszatok.hu - INFORMÁCIÓS OLDAL SEGÍT  ÖNNEK!

A  PRIVÁT  FOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS OLDALON  KELLŐ  INFORMÁCIÓT TALÁL  AHHOZ,  HOGY  AZ ÖNNEK  LEGMEGFELELŐBB  FOGÁSZATI  ELLÁTÁST VÁLASSZA.

Megismerheti az Ön lakóhelyéhez közeli privát fogászatokat, fogászati magánrendelőket. Megtudhatja, hogy milyen időpontokban fogadnak pácienseket és milyen áron veheti igénybe szolgáltatásaikat.

Nyugati színvonal, magyar árak. Jól képzett  fogorvosok, modern technikai háttér. Minőség.  

                  

Budapest belvárosának kedvelt fogászata az Oktogonnál. A saját fognál nincs jobb, ezért a legmodernebb fogmentő technikákat vetjük be, hogy sokáig élvezze a szép mosoly, a gondtalan rágás és beszéd örömét.  A fogágykezelés szakértőiként örömmel segítünk Önnek abban, hogy megelőzze a fogvesztéshez vezető ínyproblémákat. A parodontológia mellett esztétikai fogászattal, fogpótlással és dentálhigiéniával is foglalkozunk.

Cím:  1067 Budapest,  Teréz körút 25. (Oktogon)   Email:  hello@csaszardent.hu   T.:  +36 70 424 7727

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A  CSÁSZÁR  DENT  WEBOLDALA:

              

BIOLÓGIAI FOGÁSZAT  - Lézerfogászat.  Rendelőnkben a legkorszerűbb, a biológiai fogászat által is megengedett, illetve javasolt előírásokat alkalmazzuk a páciensek ellátása során. Azokat az anyagokat, amelyek az egészségre ártalmasak vagy ártalmasak lehetnek, nem alkalmazzuk. Az utóbbi évek egyik népszerű eljárásává vált a lézeres fogfehérítés. A különbség a hagyományos fotopolimer lámpával vagy megvilágítás nélkül végzett fehérítések és a lézeres eljárás között nemcsak a hatás elvében, de a fehérítés hatásmélységében is található. Nemcsak a mennyiségi, hanem alapvető minőségi különbséget jelent.

Cím: 1068 Bp., Benczúr utca 48. fsz. 2.   Email: info@biologiaifogaszat.hu      T.: +36 20 923 9683

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A BIOLÓGIAI  FOGÁSZAT  WEBOLDALA:

            

Magas esztétikájú és funkcionalitású hidak, koronák és fogsorok.  Aranyból készített, porcelánborítású esztétikus fix és kombinált munkák. (kimagasló minőségű fogtechnikai háttérrel.  Elektronikus gyökértömés. Esztétikus tömések. Fogfehérítés.  Fogínysorvadás, fogágybetegségek kezelése homeopátiával,

1068 Budapest, Benczúr u. 5. Fsz. 1.    E-mail:  forisdental@freemail.hu       Telefon:  06-1-267-9677

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A FÓRIS  DENTAL  WEBOLDALA:

                      

ASzakértő csapatunk, állandó személyzetünk az esztétikai fogászat, a fogpótlástan, a szájsebészet, az implantológia, valamint a fogszabályozás legkülönbözőbb területein több mint 20 év tapasztalatával rendelkezik, s folyamatos továbbképzésekkel, valamint a legmodernebb és leghatékonyabb fogászati és szájsebészeti módszerek és anyagok alkalmazásával igyekszünk az Ön igényeinek maximálisan eleget tenni.

Cím:  1052 Budapest, Petőfi Sándor u. 11. II.em/9.    Email: info@welldent.hu    T.:  +36 (30) 999 2211

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A  GOODENT  WEBOLDALA:

  • GOODENT
  • Forrás: http://gyongyfogak.hu/

         

A Parszdent Fogászati Klinika 1998 óta várja Budapesten a Nagymező u. 19. -es szám alatt található rendelőjében pácienseit.  Legfontosabb célunk, hogy színvonalas, minőségi szolgáltatásokat mindenki számára elérhetővé tegyük. Pácienseink egyéni kívánságait figyelembe véve a legmagasabb orvosi tudással és technológiával a beteg számára mindenkor a legmegfelelőbb megoldást alkalmazzuk.

Cím: 1065 Budapest  Nagymező u. 19. I. 4.  .  E-mail cím: appointment@parszdent.hu    T:   +36 (1) 331 9274

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A  PARSZ DENT   WEBOLDALA:

Forrás: https://www.parszdent.hu/

             

Az Avenue Dental a minőségi ellátás és páciensközpontú szemléleten alapul, melyet speciálisan képzett szakorvosaink szolgáltatnak. Legyen szó bármilyen fogászati beavatkozásról, elsődleges célunk, hogy Pácienseink kezelését professzionális és fájdalommentes, mindemellett egy nyugodt exkluzív környezetben biztosítsuk.

Cím: 1064 Budapest, Izabella u. 62-64..   Email: info@avenuedental.hu   T.:  +36 30 220 3992

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK AZ AVENUE DENTAL  WEBOLDALA:

                           

Fájdalommentes, precíz fogászati és szájsebészeti kezelések a fogászat minden területén. Megbízható és biztonságos fogmegtartó-foganyag kímélő kezelések. Modern fogászat.  Munkámat alázattal, türelemmel és kitartó precizitással végzem. Kedvelem a nehezebb szájsebészeti és fogorvosi feladatokat. Nagyon fontosnak tartom fogaink megmentését, fontosságuk megőrzését,  megóvását, minőségi helyreállításukat, így mosolyunkat, önbizalmunkat nyerjük vissza.

Cím: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 19/a   Email: info@bathadent.hu   T.:  .  +36 30   553 1373

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A BATHADENT WEBOLDALA:

  • BATHADENT
  • Forrás:  http://www.bathadent.hu

             

Modern fogászati rendelőnk számára olyan környezetet választottunk, amely könnyen megközelíthető, és ahol a legújabb szakértelem és a nyugalom összhangja segíti a gyógyító munkát. Pácienseink így barátságos és megnyugtató légkörben élvezhetik minden igényt kielégítő, professzionális fogászati és szájhigiéniás szolgáltatásainkat.
Tapasztalatunkat, szakértelmünket és időnket örömmel állítjuk a legmagasabb szintű fogászati szakellátás szolgálatába, ugyanakkor pácienseink idejével kíméletesen bánunk.

Cím: 1052 Budapest, Párizsi utca 1. 1/6     E-mail cím:  welldentalpest@gmail.com   T:   +3630/217-0-216

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A  WELL DENTAL   WEBOLDALA:

Forrás:  https://www.welldental.hu

 AGIDENT                                     

2001. április 01-én nyitott meg rendelőnk a belváros egyik legszebb utcájában. Kezdetben még csak egy orvos és egy asszisztensnő dolgozott együtt, majd bővült a létszámunk, hogy minél több szakterületen megoldjuk a pácienseink fogászati és esztétikai problémáit.

Cím:  1068 Budapest Benczúr u. 1. fsz. 8.      Email: rendelo@agident.hu       T.: +36-30-626-2924

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK AZ AGIDENT  WEBOLDALA:

           

A Pont32 egy korszerű fogászati rendelő Budapest 11. kerületben. Kellemes környezetben, 12 magasan képzett fogorvossal és dentálhigiénikus szakemberrel várjuk a pácienseket. 17 év tapasztalattal dolgozunk az Önök elégedettségéért. Segítünk fogai épségének, szépségének megőrzésében. Szeretettel várjuk Önt is: foglaljon időpontot nálunk!

Cím: 1117 Budapest, Alíz u. 6/B. (A épület)   E: info@pont32.hu  T: +36 20 999 32 32

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A  PONT32   WEBOLDALA:

Forrás:    https://pont32-fogaszat.hu

                

A fogzománc az emberi test egyik legkeményebb anyaga, öngyógyításra mégis képtelen.  A fogak egészségének megőrzése ezért nem könnyű feladat, de nem is lehetetlen. Munkám során én arra törekszem, hogy az általam készített tömések, gyökérkezelések, betétek, pótlások és esztétikai beavatkozások a lehető legtovább tegyék őszintévé pácienseim mosolyát, akiket személyre szabott tanácsokkal és technikákkal is ellátok a kezelések során.

Cím: 1067 Budapest, Teréz körút 7.  E-mail cím: hello@kalcsev.dentist   T:   +36 70 670 7000

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A  KÁLCSEV  DENTIST  WEBOLDALA:

Forrás: https://kalcsev.dentist

 HORVÁTH DENTAL          

Budapesti fogászati szakrendelőnk immáron 10 éve fogadja a vendégeket. Köszönjük a rengeteg megtisztelő bizalmat pácienseink részéről. Büszkék vagyunk arra, hogy ma már nemcsak közvetlen környezetünk szolgálatában állhatunk. A színvonalas betegellátás, a minden igényt kielégítő, modern eszközpark, a jól megközelíthető, otthonos környezet és – nem utolsó sorban – az ehhez kapcsolódó korrekt árak hamar népszerűvé tették rendelőnket.

Cím:  1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky köz 2. 1.em/1    T.: +36-70/365-9809     Email:  info@horvathdental.hu    

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A HORVÁTH  DENTAL  WEBOLDALA:

MAGÁN  EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSOK

A privát orvosi, privát fogorvosi ellátás magán egészségbiztosítás alapján is igénybe vehető.

Megfelelő információ birtokában eldöntheti, hogy milyen vizsgálatok és beavatkozások azok, amelyek megfelelnek Önnek az állami egészségbiztosítási rendszerben és melyek azok, amelyeket magán egészségbiztosítás keretében szeretne igénybe venni.

 

PRÉMIUM Egészségpénztár
1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.
+36 1 999 9696
Egészségpénztáron keresztül elszámolhatóak pl. a gyógyszerek, a fogorvosi vagy magánorvosi kezelések,.

Védőháló szolgáltatáscsomag
Négyféle biztosítással segít, ha nagy a baj, havi 85 Ft-ért!
Kritikus betegségek esetén (pl. szívinfarktus, rák) segít fedezni az egészségügyi kezelés költségét, diagnosztikai vizsgálatokat (pl. CT, MR, ultrahang, röntgen) biztosít és egynapos sebészeti ellátás keretében magánellátásban végeztethetőek el műtétek.
Extra védelem Pajzzsal
Pajzs szolgáltatáscsomagunk  komplex belgyógyászati vizsgálatokat biztosít kétévente. Díja: 2200 Ft/hó!

Mindenkinek vannak egészségügyi kiadásai, legyen az gyógyszer, a magánorvosnál elvégzett éves  szűrés vagy egy felnőttkori fogszabályozás, esetleg fogbeültetés. Ha egészségügyi kiadásait egészségpénztáron keresztül számolja el, akkor viszont minden befizetett forintja után 20% adókedvezménnyel élhet, az szja-előleg erejéig. 

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A PRÉMIUM EGÉSZSÉGPÉNZTÁR WEBOLDALA:

  MEDIHELP INTERNATIONAL CSOMAGOK

A MediHelp és a GENERALI által kínált magán egészségbiztosítási csomagok a tagok számára prémium kategóriás, nemzetközi lefedettséget biztosító egészségügyi szolgáltatásokhoz nyújtanak hozzáférést.
Magán egészségbiztosítás

A nemzetközi magán egészségbiztosítással nyugodtak lehetünk afelől, hogy amennyiben gyógyászati ellátásra szorulnánk, annak költségei már rendezve vannak. A MediHelp International Kft. az általa közvetített egészségbiztosítással mentesít minket az alól, hogy az orvosi ellátás teljes költségét magunknak kell állnunk.

FEDEZZE FEL A MEDIHELP EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI CSOMAGOKAT, AMELYEK MAGUKBAN FOGLALHATJÁK AKÁR A VÉNYKÖTELES GYÓGYSZEREKET, A SZEMÉSZETI ÉS FOGÁSZATI ELLÁTÁST IS!

Cím: 1052 Budapest, Váci u. 12., 2. emelet    T.: +36 1 226 1755   Email: office@medihelp.hu
Forrás: www.medihelp.hu/egeszsegbiztositas/A PRIVÁTFOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS  OLDALON  OLVASHATÓ  ADATOK, INFORMÁCIÓK  TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, KÜLSŐ ADATFORRÁSBÓL SZÁRMAZNAK, AZOK HITELESSÉGÉÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK.  A PRIVÁTFOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS OLDALON ELŐFORDULÓ,  ADATFORRÁSBÓL SZÁRMAZÓ, SZERKESZTÉSBŐL ADÓDÓ HIBÁKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK..

A PRIVÁT FOGÁSZATOK INFORMÁCIÓS OLDAL  A CIVIL MÉDIA PORTÁLJA. Email:  info@civmedia.hu   hirdetes@civmedia.hu