PRIVÁT FOGÁSZATOK BUDAPESTEN 

7. KERÜLET 

A PRIVÁT FOGÁSZATOK - privatfogaszatok.hu - INFORMÁCIÓS OLDAL SEGÍT  ÖNNEK!

A  PRIVÁT  FOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS OLDALON  KELLŐ  INFORMÁCIÓT TALÁL  AHHOZ,  HOGY  AZ ÖNNEK  LEGMEGFELELŐBB  FOGÁSZATI  ELLÁTÁST VÁLASSZA.

Megismerheti az Ön lakóhelyéhez közeli privát fogászatokat, fogászati magánrendelőket. Megtudhatja, hogy milyen időpontokban fogadnak pácienseket és milyen áron veheti igénybe szolgáltatásaikat.

Nyugati színvonal, magyar árak. Jól képzett  fogorvosok, modern technikai háttér. Minőség.  

              

Tartós fogászati megoldást kínálunk garanciával!  Odafigyelés és törődés a Rózsák Tere Dental rendelőben!

Cím:  1071 Budapest Dohány utca 102.   Email:  dentalrozsa@gmail.com     T.:  +36 70 220 57 76

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A  RÓZSÁK TERE  DENTAL  WEBOLDALA:

            
 
Régóta szeretné rendbe hozatni fogazatát? Szeretné ha megbízható kezekbe kerülne? Szeretne gyors, precíz és magas színvonalú ellátást? A legjobb helyen jár!  Rendelőnk kellemes oldott légkörben segíti pácienseinket fogászati egészségük helyreállításában!

Cím: 1071 Budapest, VII. kerület, Bajza u. 2 II. emelet 3   Email:    dr.pol.istvan@gmail.com      T.: +36 70-882-46-24

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A POLDENTAL  WEBOLDALA:

  • POLDENTAL
  • Forrás:  http://www.poldental.hu/
       

Ismerje meg az ország egyik legmodernebb fogászati központját, amit azzal a céllal alakítottunk ki, hogy ezeket az elvárásokat messze túlszárnyaljuk és új etalont teremtsünk a hazai fogászati ellátás terén.   Állandó fejlesztéseinknek köszönhetően komplex fogászati ellátást nyújtunk, amelyhez a legmodernebb gépek, technológiák és gyógyászati anyagok állnak rendelkezésünkre. Munkánk színvonalát jelzi, hogy rendelőnk a budapesti Semmelweis Egyetem akkreditált szakorvosi képzőhelye.  Önnek garancia orvosaink többéves klinikai tapasztalata, a használt anyagok kimagasló minősége és a legkorszerűbb gépekkel felszerelt klimatizált, többszékes rendelő.

1074 BUDAPEST DOHÁNY UTCA 16-18..   E-mail:  EMAIL: INFO@ARTORAL.HU   Telefon:   +36 20 971 3156

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK AZ ARTORAL FOGÁSZATI KÖZPONT  WEBOLDALA:

                           

Fogászati kezelések széleskörű választékát biztosítjuk az Ön számára, hogy egészséges és szép mosolyt varázsoljunk – a rutin kezelésektől kezdve az olyan komolyabb beavatkozásokig, mint az implantáció.   Csapatunk minden tagja arra hivatott, hogy a beavatkozásokat olyan kellemessé, fájdalommentessé tegye, amennyire csak lehet. Munkatársaink a leginkább személyre szabott fogászati ellátástkínálják.

1073 Budapest, Erzsébet körút 44-46.    E-mail:  budapest@h-dent.hu    Telefon: +36 30-878 7389

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A H-DENT  WEBOLDALA:

  • H-DENT 
  • Forrás: https://h-dent.hu/budapesti-rendelonk/
                           

Rendelőnkben lehetőségük nyílik a zeneterápiás kezelésekre is, amelyek hihetetlen hatékonysággal alkalmazhatóak túlzottan szorongó Páciensek esetében.  Észak-amerikai kutatások megállapították, hogy zene hallgatás alatt a fogászati kezelések sokkal elviselhetőbbek voltak a visszajelzések alapján, továbbá kevesebb érzéstelenítő is elég volt ugyanazon beavatkozások elvégzéséhez! Természetesen nem az érzéstelenítő mennyiségének a csökkentése a cél, hanem az, hogy Ön teljesen nyugodt körülméynek között, a  külvilág zavaró tényezőit kizárva kaphassa meg a választott kezelést.

Cím:  1071 BP, Damjanich utca 31/A     Email: praxis@musicdental.hu    T.:  +36 30 854 4212

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A  MUSIC DENTAL  WEBOLDALA:

 AMORA DENTÁL            

Modern technikával felszerelt rendelőnkben lehetőség nyílik az esztétikus tömések, betétek (inlay, onlay), koronák, hidak, kivehető teljes lemezes, kapcsos és rejtett elhorgonyzású részleges fogpótlások készítésére is. Fogorvosaink nagy jártasságot szereztek a szájsebészeti beavatkozásokban is, így a bölcsességfogak, betört gyökerek eltávolítása, de a műgyökér beültetése (implantáció) sem jelent nehézséget számunkra. Fogtechnikusunk akár helyben megjavítja régi fogpótlását, nem kell napokat várni, mire visszakapja régi fogait.

Cím:  1078 Budapest, Hernád utca 25.   T.: +36 1 951 5071    Email: hernaddent@gmail.com    

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK AZ AMORA  DENTAL  WEBOLDALA:

         

A fogorvosi diagnosztika, ha időben történik, nagyon sok problémának képes elejét venni. Első lépéseként minden páciensünknél az első alkalommal részletes szűrővizsgálat mellett panorámaröntgen felvételt készítünk, melynek során egy áttekintő képet kapunk a szájüregi képletek állapotáról.

1075 Budapest, Károly körút 5/B IV. em. 6.  |  Kapukód: 70.  E-mail:  sinus71kft@gmail.com  
Telefon:   +36 1 352 0759

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK Az ELISCHER  DENTAL  WEBOLDALA:

 PELLION                              
Pellion Esztétikai Fogászat. Szeretettel várjuk Önt egy ingyenes konzultációra! Ragyogjon Ön is új, üde és szikrázó mosolyával! Kiemelt profilunk az esztétikai fogászat, mely minden minőségi szegmenst magában foglal. Pácienseink legmagasabb fokú ellátása és biztonsága érdekében a Pellion Esztétikai Fogszakorvosi Rendelő modern fogászati kezelőegységgel és berendezésekkel van felszerelve.

Cím:  Budapest VII. Bajza u. 2. II. emelet 3.     Email: pellionfogaszat@gmail.com       T.: +36-20/391-9911

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A PELLION  WEBOLDALA:

MAGÁN  EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSOK

A privát orvosi, privát fogorvosi ellátás magán egészségbiztosítás alapján is igénybe vehető.

Megfelelő információ birtokában eldöntheti, hogy milyen vizsgálatok és beavatkozások azok, amelyek megfelelnek Önnek az állami egészségbiztosítási rendszerben és melyek azok, amelyeket magán egészségbiztosítás keretében szeretne igénybe venni.

 

PRÉMIUM Egészségpénztár
1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.
+36 1 999 9696
Egészségpénztáron keresztül elszámolhatóak pl. a gyógyszerek, a fogorvosi vagy magánorvosi kezelések,.

Védőháló szolgáltatáscsomag
Négyféle biztosítással segít, ha nagy a baj, havi 85 Ft-ért!
Kritikus betegségek esetén (pl. szívinfarktus, rák) segít fedezni az egészségügyi kezelés költségét, diagnosztikai vizsgálatokat (pl. CT, MR, ultrahang, röntgen) biztosít és egynapos sebészeti ellátás keretében magánellátásban végeztethetőek el műtétek.
Extra védelem Pajzzsal
Pajzs szolgáltatáscsomagunk  komplex belgyógyászati vizsgálatokat biztosít kétévente. Díja: 2200 Ft/hó!

Mindenkinek vannak egészségügyi kiadásai, legyen az gyógyszer, a magánorvosnál elvégzett éves  szűrés vagy egy felnőttkori fogszabályozás, esetleg fogbeültetés. Ha egészségügyi kiadásait egészségpénztáron keresztül számolja el, akkor viszont minden befizetett forintja után 20% adókedvezménnyel élhet, az szja-előleg erejéig. 

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A PRÉMIUM EGÉSZSÉGPÉNZTÁR WEBOLDALA:

  MEDIHELP INTERNATIONAL CSOMAGOK

A MediHelp és a GENERALI által kínált magán egészségbiztosítási csomagok a tagok számára prémium kategóriás, nemzetközi lefedettséget biztosító egészségügyi szolgáltatásokhoz nyújtanak hozzáférést.
Magán egészségbiztosítás

A nemzetközi magán egészségbiztosítással nyugodtak lehetünk afelől, hogy amennyiben gyógyászati ellátásra szorulnánk, annak költségei már rendezve vannak. A MediHelp International Kft. az általa közvetített egészségbiztosítással mentesít minket az alól, hogy az orvosi ellátás teljes költségét magunknak kell állnunk.

FEDEZZE FEL A MEDIHELP EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI CSOMAGOKAT, AMELYEK MAGUKBAN FOGLALHATJÁK AKÁR A VÉNYKÖTELES GYÓGYSZEREKET, A SZEMÉSZETI ÉS FOGÁSZATI ELLÁTÁST IS!

Cím: 1052 Budapest, Váci u. 12., 2. emelet    T.: +36 1 226 1755   Email: office@medihelp.hu
Forrás: www.medihelp.hu/egeszsegbiztositas/A PRIVÁTFOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS  OLDALON  OLVASHATÓ  ADATOK, INFORMÁCIÓK  TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, KÜLSŐ ADATFORRÁSBÓL SZÁRMAZNAK, AZOK HITELESSÉGÉÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK.  A PRIVÁTFOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS OLDALON ELŐFORDULÓ,  ADATFORRÁSBÓL SZÁRMAZÓ, SZERKESZTÉSBŐL ADÓDÓ HIBÁKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK..

A PRIVÁT FOGÁSZATOK INFORMÁCIÓS OLDAL  A CIVIL MÉDIA PORTÁLJA. Email:  info@civmedia.hu   hirdetes@civmedia.hu