PRIVÁT FOGÁSZATOK BUDAPESTEN 

8. KERÜLET 

A PRIVÁT FOGÁSZATOK - privatfogaszatok.hu - INFORMÁCIÓS OLDAL SEGÍT  ÖNNEK!

A  PRIVÁT  FOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS OLDALON  KELLŐ  INFORMÁCIÓT TALÁL  AHHOZ,  HOGY  AZ ÖNNEK  LEGMEGFELELŐBB  FOGÁSZATI  ELLÁTÁST VÁLASSZA.

Megismerheti az Ön lakóhelyéhez közeli privát fogászatokat, fogászati magánrendelőket. Megtudhatja, hogy milyen időpontokban fogadnak pácienseket és milyen áron veheti igénybe szolgáltatásaikat.

Nyugati színvonal, magyar árak. Jól képzett  fogorvosok, modern technikai háttér. Minőség.  

                      

Jól felszerelt, korszerő fogorvosi rendelűnk, a magasan kvalifikált fogszakorvosok, valamint a komfortos és nyugalmat árasztó váróhelységünk, és mindenekfelett a pótolhatatlan páciens-doktor kapcsolat kombinációja eredményezi azt, hogy a kezeléstűl való szokásos szorongás és negatív hozzáállás csökkenjen, illetve teljesen megszőnjön. Bízza ránk mosolyát!   Rendelűnkben várakozásmentes, nyugodt környezetben a legmodernebb eszközökkel várunk minden korosztályt, aki egészséges és büszke mosollyal szeretné környezetét elkápráztatni.

Cím:  1083 Budapest, Szigony utca 41  Email:  klinikakdent@klinikakdent.hu     T.:   +36-30/210-5777

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A  KLINIKÁK  DENT  WEBOLDALA:

            
 
Fogászati ügyelet Budapest belvárosában a Budapest, Üllői út 16b, 2. emeletén várja a kedves pácienseit. Több okból is célszerű felkeresnie fogászati ügyeletünket: ha még nem fáj, nézesse át fogsorát, de amennyiben panasza van, azt szüntessük minél előbb! Ne éljen fájdalommal. Szakképzett fogorvosaink fájdalommentesen kezelnek, gyorsak és precízek. Otthonos környezetben egy szakképzett fogorvosi csapat várja a hét minden napján akár azonnal is.

Cím: 1085 Budapest, Üllői út 16/b. 2. em. 10   Email:  kalvindental@gmail.com      T.: +36 20-315-2884

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A KÁLVIN  DENTAL  WEBOLDALA:

 TELEKI DENTÁL           

Az esztétikán túl, az egészséges és rendezett fogsor egészségünk miatt is lényeges. Fogorvosaink szakértelemmel, elhivatottsággal, több éves tapasztalattal végzik munkájukat, mindig a páciensek egyéni igényeinek figyelembevételével. 

Cím:  1086 Budapest, Teleki László tér 8-9.    T.: +36 70 336 2675  Email: info@telekidental.hu   

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A TELEKI  DENTAL  WEBOLDALA:

            
Szeretettel várjuk Önt Budapest belvárosában, a Corvin mozi közelében található családias hangulatú rendelőnkbe. Fiatal csapat, barátságos árak és otthonos környezet várják kedves pácienseinket.

1085 Budapest, József körút 81. II/3.     E-mail:  info@fogvarazs.hu       Telefon:   +36 30 859 3305

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A FOGVARÁZS  WEBOLDALA:

              

Több éves tapasztalatunk van hazai és külföldi pácienseink gyors és szakszerű kiszolgálásában.  Fő profilunk az esztétikai fogászat, tömések, gyökérkezelések, fogpótlások minden típusa és implantológiai beavatkozások. A TEAM nálunk tényleg csapatot jelent, mindig az adott szakterületnek megfelelő kollégához irányítjuk, hogy Ön a legjobb ellátást kaphassa.  

1085 József Krt. 63. 1/1 kapucsengő: 10    E-mail:  info@dentina.hu    Telefon: +36 70 310 2252

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A DENTINA  WEBOLDALA:

                     
Jól megközelíthető belvárosi rendelőnkben magas színvonalú, betegközpontú fogászati ellátással várjuk kedves régi és leendő pácienseinket. Célunk, hogy a precíz, pontos munka és az igényes kivitelezés mellett pácienseink fájdalommentes ellátásban részesüljenek, miközben kellő felvilágosítást kapnak munkatársainktól a további fogászati problémák megelőzése céljából.

Cím:  1085 Budapest, József krt.21. 1. emelet 4.         Email: info@radix-dental.hu    T.:  +36 30-261-9284

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYILIK A RADIX  DENTAL  WEBOLDALA:

         

A Balla-Dent fogászati vállalkozást 1993-ban alapította Dr. Balla Endre, akinek már édesapja is fogorvos volt, és a családi hagyományt fia, Dr Balla Kristóf is folytatja.  Fogászatunk a József körúton található, a Corvin negyedben. Szolgáltatásaink a fogászat széles skáláját átölelik, a konzerváló fogászat, fogpótlástan, esztétikus fogászat, endodonciai és szájhigiénés kezeléseken túl magasan képzett fogszabályozó, implantológus és szájsebész szakorvos dolgozik klinikánkon.

Cím: 1085 Budapest  József körút 81. I/1..  E-mail:  info@balla-dent.com   Telefon:  +36/30 939 6484

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A  BALLA  DENT  WEBOLDALA:

MAGÁN  EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSOK

A privát orvosi, privát fogorvosi ellátás magán egészségbiztosítás alapján is igénybe vehető.

Megfelelő információ birtokában eldöntheti, hogy milyen vizsgálatok és beavatkozások azok, amelyek megfelelnek Önnek az állami egészségbiztosítási rendszerben és melyek azok, amelyeket magán egészségbiztosítás keretében szeretne igénybe venni.

 

PRÉMIUM Egészségpénztár
1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.
+36 1 999 9696
Egészségpénztáron keresztül elszámolhatóak pl. a gyógyszerek, a fogorvosi vagy magánorvosi kezelések,.

Védőháló szolgáltatáscsomag
Négyféle biztosítással segít, ha nagy a baj, havi 85 Ft-ért!
Kritikus betegségek esetén (pl. szívinfarktus, rák) segít fedezni az egészségügyi kezelés költségét, diagnosztikai vizsgálatokat (pl. CT, MR, ultrahang, röntgen) biztosít és egynapos sebészeti ellátás keretében magánellátásban végeztethetőek el műtétek.
Extra védelem Pajzzsal
Pajzs szolgáltatáscsomagunk  komplex belgyógyászati vizsgálatokat biztosít kétévente. Díja: 2200 Ft/hó!

Mindenkinek vannak egészségügyi kiadásai, legyen az gyógyszer, a magánorvosnál elvégzett éves  szűrés vagy egy felnőttkori fogszabályozás, esetleg fogbeültetés. Ha egészségügyi kiadásait egészségpénztáron keresztül számolja el, akkor viszont minden befizetett forintja után 20% adókedvezménnyel élhet, az szja-előleg erejéig. 

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A PRÉMIUM EGÉSZSÉGPÉNZTÁR WEBOLDALA:

  MEDIHELP INTERNATIONAL CSOMAGOK

A MediHelp és a GENERALI által kínált magán egészségbiztosítási csomagok a tagok számára prémium kategóriás, nemzetközi lefedettséget biztosító egészségügyi szolgáltatásokhoz nyújtanak hozzáférést.
Magán egészségbiztosítás

A nemzetközi magán egészségbiztosítással nyugodtak lehetünk afelől, hogy amennyiben gyógyászati ellátásra szorulnánk, annak költségei már rendezve vannak. A MediHelp International Kft. az általa közvetített egészségbiztosítással mentesít minket az alól, hogy az orvosi ellátás teljes költségét magunknak kell állnunk.

FEDEZZE FEL A MEDIHELP EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI CSOMAGOKAT, AMELYEK MAGUKBAN FOGLALHATJÁK AKÁR A VÉNYKÖTELES GYÓGYSZEREKET, A SZEMÉSZETI ÉS FOGÁSZATI ELLÁTÁST IS!

Cím: 1052 Budapest, Váci u. 12., 2. emelet    T.: +36 1 226 1755   Email: office@medihelp.hu
Forrás: www.medihelp.hu/egeszsegbiztositas/A PRIVÁTFOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS  OLDALON  OLVASHATÓ  ADATOK, INFORMÁCIÓK  TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, KÜLSŐ ADATFORRÁSBÓL SZÁRMAZNAK, AZOK HITELESSÉGÉÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK.  A PRIVÁTFOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS OLDALON ELŐFORDULÓ,  ADATFORRÁSBÓL SZÁRMAZÓ, SZERKESZTÉSBŐL ADÓDÓ HIBÁKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK..

A PRIVÁT FOGÁSZATOK INFORMÁCIÓS OLDAL  A CIVIL MÉDIA PORTÁLJA. Email:  info@civmedia.hu   hirdetes@civmedia.hu