PRIVÁT FOGÁSZATOK BUDAPESTEN 

9. KERÜLET 

A PRIVÁT FOGÁSZATOK - privatfogaszatok.hu - INFORMÁCIÓS OLDAL SEGÍT  ÖNNEK!

A  PRIVÁT  FOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS OLDALON  KELLŐ  INFORMÁCIÓT TALÁL  AHHOZ,  HOGY  AZ ÖNNEK  LEGMEGFELELŐBB  FOGÁSZATI  ELLÁTÁST VÁLASSZA.

Megismerheti az Ön lakóhelyéhez közeli privát fogászatokat, fogászati magánrendelőket. Megtudhatja, hogy milyen időpontokban fogadnak pácienseket és milyen áron veheti igénybe szolgáltatásaikat.

Nyugati színvonal, magyar árak. Jól képzett  fogorvosok, modern technikai háttér. Minőség.  

         

AZURDENT FOGÁSZAT.  Orvosaink magasan képzettek, motiváltak, egytől egyig szakterületük specialistái. Sok köztük a fiatal, akiknek tudásában a saját érdemükön szerzett ismereteken túl benne van az idősebb, nagynevű kollégák minden tapasztalata. Asszisztenseink, dentálhigiénikusaink naprakész tudással bíró kedves, törődő szakemberek.  Gépparkunk vadonatúj, modern eszközökből áll és folyamatosak a fejlesztések.  Kizárólag a legújabb fejlesztésű német, svájci, amerikai anyagokkal dolgozunk.

Cím: 1094 Budapest, Bokréta utca 5.  E-mail:  info@azurdent.hu    Telefon: +36 1 951 9116, +36 20 310 0199

AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK AZ  AZURDENT  WEBOLDALA:

                        
 
Teljeskörű fogorvosi ellátást nyújtunk, elérhető árakon. Fogorvosaink a legmodernebb eszközökkel dolgoznak a fájdalommentes beavatkozások érdekében. Corvinnál található rendelőnk könnyen megközelíthető, mind autóval, mind tömegközlekedéssel. Barátságos környezetben szeretettel várjuk minden kedves betegünket!   

Cím: :  1094 Ferenc körút 41. 2. em. 5.   Email:  oralmed96@gmail.com      T.: +36 20 222 71 92

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK AZ ORAL-MED   WEBOLDALA:

  • ORAL-MED
  • Forrás:  https://www.oralmed.hu/
 RENNER FOGÁSZAT             

A fogászat célja mindig is az volt, hogy helyreállítsa a fogak és a környező szövetek esztétikai és funkcionális egységét. Így szinte minden fogászati beavatkozás egyben esztétikai korrekció is. A napjainkban használatos kozmetikai fogászat kifejezés inkább arra utal, hogy az adott fogászati kezelést elsődlegesen szépészeti céllal végezzük. 

Cím:  1095 BUDAPEST, BORÁROS TÉR 7.  III. LÉPCSŐHÁZ VI. EM. 12.     T.: +36 1 215 1422          
Email: info@rennerdr.hu       

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A RENNER FOGÁSZAT  WEBOLDALA:

 AAA KLINIKÁK  DENT       

Fogorvosi ügyelet!  Foga elviselhetetlenül fáj? Begyulladt? Letört? Bölcsességfoga kínozza?

Fogorvosi ügyeletünk minden hétköznap 8 és 20 óra között várja pácienseit. Fogorvosi rendelőnkbe akár előzetes bejelentkezés nélkül is jöhet, bár azt javasoljuk, indulás előtt mindig érdeklődjön telefonon az aktuális várakozási időről.   Nem csupán sürgősségi fogászati ellátással, és foghúzással, hanem teljeskörű fogászati szolgáltatással várjuk fogorvosi rendelőnkben!

Cím:  Budapest IX. kerület, Tűzoltó u. 70.    T.: +36  1 215-6872       Email: drtesics@fogorvosi-rendelo.hu       

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK AZ AAA KLINIKÁK DENT  WEBOLDALA:

MAGÁN  EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSOK

A privát orvosi, privát fogorvosi ellátás magán egészségbiztosítás alapján is igénybe vehető.

Megfelelő információ birtokában eldöntheti, hogy milyen vizsgálatok és beavatkozások azok, amelyek megfelelnek Önnek az állami egészségbiztosítási rendszerben és melyek azok, amelyeket magán egészségbiztosítás keretében szeretne igénybe venni.

 

PRÉMIUM Egészségpénztár
1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.
+36 1 999 9696
Egészségpénztáron keresztül elszámolhatóak pl. a gyógyszerek, a fogorvosi vagy magánorvosi kezelések,.

Védőháló szolgáltatáscsomag
Négyféle biztosítással segít, ha nagy a baj, havi 85 Ft-ért!
Kritikus betegségek esetén (pl. szívinfarktus, rák) segít fedezni az egészségügyi kezelés költségét, diagnosztikai vizsgálatokat (pl. CT, MR, ultrahang, röntgen) biztosít és egynapos sebészeti ellátás keretében magánellátásban végeztethetőek el műtétek.
Extra védelem Pajzzsal
Pajzs szolgáltatáscsomagunk  komplex belgyógyászati vizsgálatokat biztosít kétévente. Díja: 2200 Ft/hó!

Mindenkinek vannak egészségügyi kiadásai, legyen az gyógyszer, a magánorvosnál elvégzett éves  szűrés vagy egy felnőttkori fogszabályozás, esetleg fogbeültetés. Ha egészségügyi kiadásait egészségpénztáron keresztül számolja el, akkor viszont minden befizetett forintja után 20% adókedvezménnyel élhet, az szja-előleg erejéig. 

 AZ ALÁBBI  FELIRATRA KATTINTVA MEGNYÍLIK A PRÉMIUM EGÉSZSÉGPÉNZTÁR WEBOLDALA:

  MEDIHELP INTERNATIONAL CSOMAGOK

A MediHelp és a GENERALI által kínált magán egészségbiztosítási csomagok a tagok számára prémium kategóriás, nemzetközi lefedettséget biztosító egészségügyi szolgáltatásokhoz nyújtanak hozzáférést.
Magán egészségbiztosítás

A nemzetközi magán egészségbiztosítással nyugodtak lehetünk afelől, hogy amennyiben gyógyászati ellátásra szorulnánk, annak költségei már rendezve vannak. A MediHelp International Kft. az általa közvetített egészségbiztosítással mentesít minket az alól, hogy az orvosi ellátás teljes költségét magunknak kell állnunk.

FEDEZZE FEL A MEDIHELP EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI CSOMAGOKAT, AMELYEK MAGUKBAN FOGLALHATJÁK AKÁR A VÉNYKÖTELES GYÓGYSZEREKET, A SZEMÉSZETI ÉS FOGÁSZATI ELLÁTÁST IS!

Cím: 1052 Budapest, Váci u. 12., 2. emelet    T.: +36 1 226 1755   Email: office@medihelp.hu
Forrás: www.medihelp.hu/egeszsegbiztositas/A PRIVÁTFOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS  OLDALON  OLVASHATÓ  ADATOK, INFORMÁCIÓK  TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, KÜLSŐ ADATFORRÁSBÓL SZÁRMAZNAK, AZOK HITELESSÉGÉÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK.  A PRIVÁTFOGÁSZATOK  INFORMÁCIÓS OLDALON ELŐFORDULÓ,  ADATFORRÁSBÓL SZÁRMAZÓ, SZERKESZTÉSBŐL ADÓDÓ HIBÁKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK..

A PRIVÁT FOGÁSZATOK INFORMÁCIÓS OLDAL  A CIVIL MÉDIA PORTÁLJA. Email:  info@civmedia.hu   hirdetes@civmedia.hu